Connect with us

Conest va moderniza un liceu tehnologic: licitația a fost organizată de Primăria Iași

Proiecte publice

Conest va moderniza un liceu tehnologic: licitația a fost organizată de Primăria Iași

Constructorul Conest continuă să câștige pe bandă rulantă licitații organizate de Primăria Iași: cel mai nou succes al firmei ieșene presupune un contract cu o valoare de 3,8 milioane lei pentru reabilitarea termică a Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida” (Energetic).

Recent, compania a mai câștigat licitația Primăriei Iași pentru reabilitarea termică a unor blocuri și este singurul ofertant pentru construirea a zece blocuri sociale și în cazul reabilitării unui alt colegiu (I.C. Ștefănescu.

Cel mai probabil, lista contractelor care vor fi câștigate de Conest se va mai completa și cu alte proiecte pe care Primăria Iași le derulează prin intermediul PNRR, respectiv refacerea altor unități școlare. De asemenea, constructorul a semnat în acest contracte de lucrări și cu ApaVital. Pe sectorul imobiliare, Conest vrea să-și autorizeze complexul de blocuri cu 16 etaje de la liziera Pădurii Cetățuia.

În ceea ce privește licitațiile pentru refacerea a mai multor unități școlare, Primăria a mai organizat procedurile următoare:

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top