Connect with us

Dealul Zorilor: Proiectul celor 1.000 de apartamente, pe cale de a fi aprobat de Primărie

Investiții private

Dealul Zorilor: Proiectul celor 1.000 de apartamente, pe cale de a fi aprobat de Primărie

Proiectul Fiald Imobiliare din zona Dealul Zorilor va fi supus aprobării consilierilor locali în prima parte a acestui an, după ce Primăria a publicat zilele trecute raportul de informare care marchează încheierea etapei de consultare publică.

Potrivit documentului citat, nu au fost depuse sesizări împotriva proiectului. Ansamblul de locuințe colective va fi construit pe un teren cu o suprafață de peste 40.000 mp și va cuprinde 12 blocuri cu 7 etaje. Amplasamentul este în apropierea Aleii Mihail Sadoveanu.

Acesta este amplasamentul. În partea dreapta se află blocurile construite în ultimii ani în jurul ansamblului Carol I. La sud de amplasament pot fi observate două construcții – acestea sunt blocuri construite tot de Fiald Imobiliare

„Pentru propunerea actuală de mobilară urbană, se presupune a fi necesar (…) aproximativ 1.050 de locuri de parcare, distribuite astfel: aproximativ 350 de locuri la suprateran și 700 locuri amenajate la demisol. Necesarul de locuri de parcare este calculat pentru aproximativ 1.011 apartamente și 1.900 mp de spații comerciale”, se precizează în proiectul de PUZ.

Ce se propune prin proiectul de PUZ în ceea ce privește circulația:

  • amenajarea porțiunii de drum str. Dealul Zorilor și a căii de acces din interiorul amplasamentului
  • amenajarea de alei carosabile de acces, cu lățimea de 5,5 m în interiorul parcărilor și 5 m la nivelul demisolurilor, în rest sunt amenajate alei cu lățimea de 7 m
Planșa urbanistică – amplasarea blocurilor

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top