Connect with us

Două firme din Bacău vor reabilita un imobil al Universității Tehnice

Proiecte publice

Două firme din Bacău vor reabilita un imobil al Universității Tehnice

Universitatea Tehnică „Gh. Asachi” a atribuit, la finalul anului trecut, licitația pentru consolidarea și reabilitarea corpului „Energetică”, un proiect finanțat cu fonduri europene. Contractul a fost adjudecat pentru suma de 6,4 milioane lei, fără TVA.

Potrivit anunțului publicat în sistemul național de achiziții publice (SICAP), contractul a fost încheiat cu firma Dalexem Production, care a participat la licitație în asociere cu Nortek Trust A.G. Ambele firme sunt din județul Bacău.

Clădirea Energeticii are șase corpuri în alcătuirea sa, trei dintre ele fără niciun etaj, unul cu un etaj, unul cu două și unul cu trei. Din punct de vedere al amplasamentului, suprafața construită la sol este de 1.782 de metri pătrați, suprafața utilă este de 3.358 de metri pătrați, iar suprafața construită desfășurată este de 4.822 de metri pătrați. În cele șase corpuri de clădire sunt amenajate zone de laboratoare, săli de curs și birouri.

Lucrările sunt finanțate prin intermediul Programului Operațional Regional în cadrul unui proiect ce are o valoare totală de 8,8 milioane lei. Termenul de execuție a lucrărilor este de 18 luni.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

To Top