Connect with us

Erată: o schiță publicată de apix.ro a cuprins o eroare

Proiecte publice

Erată: o schiță publicată de apix.ro a cuprins o eroare

Dintr-o regretabilă eroare, într-un material precedent al apix.ro (Schiță: Unde vrea Primăria să-și construiască un nou sediu), publicat pe 6 aprilie, schița prezentată a cuprins ambele corpuri de clădire ale unui imobil pe care Primăria Iași îl va prelua de la Ministerul Finanțelor Publice. Mulțumim cititorului care ne-a sesizat această situație.

În fapt, dorința municipalității este de a lua în proprietate corpul B al clădirii, cel aflat în curtea interioară a Palatului Roznovanu. Confuzia a fost generată de faptul că imobilul a fost intabulat sub același număr cadastral, iar apix.ro nu a făcut o distincție clară între corpurile de clădire. Este singura eroare a unei schițe publicate pe apix.ro dintre cele câteva mii care sunt deja indexate pe flux. Sperăm să fie și ultima :).

Revenim cu publicarea schiței ce cuprinde corpul (B) ce va fi preluat de Primărie:

Celălalt corp de clădire aparține tot statului, dar unele părți se află în administrarea Consiliului Județean, iar altele sunt la Direcția Agricolă.

În imaginea de mai jos, marcajul albastru reprezintă corpul de clădire care NU va fi preluat de Primărie:

Atfel, terenul pe care municipalitatea îl are la dispoziție pentru construirea unui nou sediu este cel cu marcaj roșu din imaginea de mai jos:

Ne cerem scuze pentru eroare și vă asigurăm că acest caz este unul izolat.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top