Connect with us

Fostul sediu al Fortus intră în reparații

Investiții private

Fostul sediu al Fortus intră în reparații

Publiconstruct va relua lucrările de refacere a fostului sediu administrativ al Fortus, din zona CUG, în baza unei autorizații de construire emise recent de Primărie.

Primăria a dat undă verde firmei Publiconstruct, deţinută de omul de afaceri Dumitru Constantinescu prin intermediul societăţii Elytis Hospital Hope SRL, să aducă mai multe modificări la clădirile existente.

“Pe amplasament sunt edificate 5 construcţii. Investiţia are ca obiect intervenţii de modificare a faţadelor imobilelor existente, recompartimentări interioare, amplasare semnalistică publicitară, amplasare cameră generator, împrejmuire şi realizarea parcări pe teren proprietate”, se precizează în autorizaţia 78/2022. Publiconstruct are în proprietate un teren cu o suprafaţă de aproape 2 hectare. În 2019, firma a mai obţinut de la Primăria Iaşi o autorizaţie pentru amenajarea unui spaţiu de radioterapie, alături de funcţiuni complementare.

“Amenajarea propusă se va face la nivelul subsolului 2 şi va adăposti ca funcţiuni majore trei buncăre de radioterapie şi un computer tomograf, împreună cu alte spaţii complementare acestor funcţiuni: camere de control, spaţii de recepţie, cabinete de consultaţii, spaţii pentru personalul medical, grupuri sanitare etc.”, se arăta în autorizaţia 273/2019.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top