Connect with us

FOTO Stadiul lucrărilor la Family Market Bucium

Investiții private

FOTO Stadiul lucrărilor la Family Market Bucium

Lucrările avansează într-un ritm alert la Family Market Bucium, un proiect derulat de Iulius, conform unor imagini publicate pe pagina de Facebook dedicată proiectului. Una dintre imagini arată și stadiul dezvoltării rezidențiale din spatele viitorului magazin: trei blocuri sunt deja construite la „roșu”.

În paralel cu investiția din Bucium, Iulius amenajează un magazin similar în Miroslava, dar în comuna limitrofă Iașului lucrările sunt la un nivel mai avansat (vezi aici detalii). Investiția în cele două proiecte se ridică la peste 17 milioane euro.

Family Market Bucium se construiește în zona Hotelului Bellaria și va include un supermarket și peste 25 de retaileri, într-un procent majoritar fiind producători și antreprenori autohtoni, ca parte a strategiei IULIUS de a oferi oportunități și promovare businessurilor locale.

Concept ce pune accent pe simplificarea vieții, Family Market Bucium va aduce în centrul comunității un mix de servicii și facilități necesare zilnic, precum: farmacie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, produse pentru casă și fashion, dar și carmangerie, băcănie, brutărie, cofetărie, fast-food. Secțiunea food va beneficia și de terase outdoor, noul proiect având și rolul de destinație pentru socializare și petrecere a timpului liber.

Stadiul lucrărilor la Family Market Miroslava (mai 2022):

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top