Connect with us

Undă verde pentru noul centru medical din Păcurari: proiectul a ajuns în CL

Investiții private

Undă verde pentru noul centru medical din Păcurari: proiectul a ajuns în CL

Consilierii locali vor dezbate în ședința din 30 mai un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) ce prevede construirea unui nou centru medical în Păcurari, lângă magazinul Kaufland, pe o suprafață de teren relativ redusă (769 mp).

Proiectul este propus Sante 2000 SRL și a parcurs rapid etapele de avizare de la nivelul Primăriei: cererea pentru aprobarea PUZ-ului a fost depusă în noiembrie 2021. După votul favorabil din CL, beneficiarul va putea solicita emiterea autorizației de construire.

Clădirea va avea trei niveluri în subteran, parter și 3 etaje. Potrivit proiectului de PUZ, cele trei niveluri subterane vor avea funcțiunea de parcaje. Imobilul care va fi construit va ocupa nu mai puțin de 70% din suprafața terenului, respectiv aproape 340 mp în condițiile unei suprafețe desfășurate de peste 3.000 mp (coeficientul de utilizare a terenului este propus la 4).

Amplasamentul investiției

Investitorul este firma Sante 2000 SRL, companie care a declarat zero angajați în anul 2020 și a avut o cifră de afaceri de circa 300.000 lei cu un profit de 210.000 lei.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top