Connect with us

Undă verde pentru noul centru medical din Păcurari: proiectul a ajuns în CL

Investiții private

Undă verde pentru noul centru medical din Păcurari: proiectul a ajuns în CL

Consilierii locali vor dezbate în ședința din 30 mai un Plan Urbanistic Zonal (PUZ) ce prevede construirea unui nou centru medical în Păcurari, lângă magazinul Kaufland, pe o suprafață de teren relativ redusă (769 mp).

Proiectul este propus Sante 2000 SRL și a parcurs rapid etapele de avizare de la nivelul Primăriei: cererea pentru aprobarea PUZ-ului a fost depusă în noiembrie 2021. După votul favorabil din CL, beneficiarul va putea solicita emiterea autorizației de construire.

Clădirea va avea trei niveluri în subteran, parter și 3 etaje. Potrivit proiectului de PUZ, cele trei niveluri subterane vor avea funcțiunea de parcaje. Imobilul care va fi construit va ocupa nu mai puțin de 70% din suprafața terenului, respectiv aproape 340 mp în condițiile unei suprafețe desfășurate de peste 3.000 mp (coeficientul de utilizare a terenului este propus la 4).

Amplasamentul investiției

Investitorul este firma Sante 2000 SRL, companie care a declarat zero angajați în anul 2020 și a avut o cifră de afaceri de circa 300.000 lei cu un profit de 210.000 lei.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top