Connect with us

FOTO/VIDEO Cum va arăta un nou complex de blocuri, cu spații verzi generoase, piste de biciclete și panouri fotovoltaice

Articol susținut de Lapis Residence

Investiții private

FOTO/VIDEO Cum va arăta un nou complex de blocuri, cu spații verzi generoase, piste de biciclete și panouri fotovoltaice

LAPIS Residence anunță începerea lucrărilor la o nouă dezvoltare rezidențială în Galata, un ansamblu care va fi realizat după un concept arhitectural modern. Viitorii locatari pot alege din 10 modele de apartamente premium (1, 2 și 3 camere). Investitorul este GDG – Green Development Group, grup de investitori străini cu o vastă experiență în domeniul imobiliar și proiecte finalizate cu succes sau în curs de finalizare în SUA și Europa, inclusiv în partea de vest a României.

Complexul va beneficia de spații verzi generoase și de o rețea de piste pentru bicicliști. Panourile fotovoltaice care vor fi montate pe acoperișul blocurilor vor asigura reducerea cheltuielilor comune, iar sistemul va alimenta și puncte de încărcare pentru mașini electrice.

Blocurile au regim mic de înălțime (5 etaje): ansamblul va fi construit în două etape. În prima fază vor fi date în folosință 380 de apartamente, imobile la care au început deja lucrările. În a doua etapă, vor fi disponibile încă 360 de locuințe.

„LAPIS Residence a fost conceput pentru cele mai exigente gusturi și nevoi autohtone, utilizand materiale premium pentru finisaje. Cartierele viitorului sunt cele în care oamenii sunt aproape de natură, o prețuiesc, o respectă și încearcă să-și lase cât mai puțin amprenta asupra ei”, spun oficialii companiei.

  • Detalii despre viitorul complex și finisajele oferite de către dezvoltatori pot fi consultate pe site-ul oficial. Ansamblul se află în zona Galata, pe Aleea Iftimie Bârleanu 36F. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0757 70 70 80 sau la adresa de mail contact@lapis-residence.ro

„Blocurile cu consum redus de energie oferă un confort ambiental sporit fără limitări în ceea ce privește consumul, și costurile de întreținere sunt mult reduse în comparație cu nivelul aferent unei construcții tradiționale. În zilele noastre, se impune tot mai mult utilizarea materialelor de construcție 100% naturale, cu eficiență termică sporită și amprentă de carbon redusă”, mai spun oficialii companiei.

Ansamblul se află la 6 km de centrul Iașului

Un avantaj al complexului este amplasarea: LAPIS Residence se dezvoltă în cadrul unui cartier complet nou, în curs de construire, cartier dispus pe o suprafață de 24 ha (aprobat prin PUZ în anul 2021) care va conține: locuințe individuale și colective cu regim mediu de înălțime, spații comerciale, terenuri de sport, biserică și grădiniță. Zona asigură armonia perfectă între modern și natură, potrivit investitorului. În apropierea ansamblului se află o serie de obiective de interes pentru viitorii locatari:

  • Școala Gimnazială „Constantin Langa” și Grădinița cu Program Prelungit Nr. 28 sunt la 1,5 km
  • Colegiul Național „Emil Racoviță” se află la 4,5 km
  • PEP Club Educational afterschool, se află la doar 800 de metri distanță
  • Family Market Miroslava, Lidl Nicolina și, în curând, Lidl Miroslava sunt la îndemână
  • Kaufland se află la află la o plimbare de 10 minute (în curs de construire)
  • Intersecția cu șos. Nicolina se află la 2 km distanță
  • Palas Mall Iași se află la doar 6 km distanță

Stadiu șantier – octombrie 2023

Galerie foto [randări]

(click pe imagine pentru a deschide galeria)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top