Connect with us

Leier va deschide o nouă secție de producție la Iași/Grupul austriac a investit până acum 100 mil. euro în România

Investiții private

Leier va deschide o nouă secție de producție la Iași/Grupul austriac a investit până acum 100 mil. euro în România

Producătorul austriac de materiale de construcții Leier a investit în România, în ultimii 4 ani, 100 de milioane de euro și se pregătește acum să deschidă o nouă secție de producție la Iași, având de asemenea în derulare o investiție în cea de-a 5-a fabrică, la Arad. În continuare, grupul urmărește dezvoltarea extensivă a business-ului și caută oportunități pentru noi investiții, scrie Profit.ro.

“Ne concentrăm pe extinderea noastră atât din punct de vedere al unităților teritoriale cât și din punct de vedere a gamei de produse, mizând pe apetența pieței pentru portofoliul premium cu soluții complete pentru construcții, proximitate față de client și servicii conexe (…) Grupul Leier analizează în permanență oportunitățile de expansiune și întotdeauna este deschis noilor investiții sau achiziții”, a declarat CEO-ul Leier România, Thomas Ebner.

Fabricile Leier de la Iași și Sighișoara, producătoare de zidărie și țiglă ceramică, au fuzionat anul trecut și au cumulat vânzări de 259 milioane lei.

În 2018, Leier a preluat compania Brikston, producătorul ieșean de cărămizi. Grupul de firme Leier deţine 40 de unităţi de producţie situate în şapte ţări: Austria, Ungaria, Polonia, Slovacia, România, Croaţia şi Ucraina.

Grupul Leier este activ în domeniul producţiei de materiale de construcţii, cel imobiliar, al construcţiilor utilajelor şi matriţelor, respectiv în domeniul distribuţiei de automobile. Grupul este unul dintre cei mai importanţi producători de materiale pentru construcţii din centrul şi estul Europei.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top