Connect with us

Pădurea Breazu: investiție de amploare pe un teren de aproape 4 hectare

Investiții private

Pădurea Breazu: investiție de amploare pe un teren de aproape 4 hectare

O firmă specializată în fabricarea pâinii a început procedurile pentru avizarea unui proiect urbanistic de amploare, pe un teren cu o suprafață de circa 4 hectare (estimare APIX.ro) la liziera Pădurii Breazu, pe teritoriul administrativ al municipiului Iași.

„PUZ – Introducere teren în intravilan – construire ansamblu cu funcțiuni mixte: locuințe individuale și colective mici, clădiri pentru servicii sociale și medicale, spații comerciale de mici dimensiuni, spații pentru alimentație publică, spații pentru educație”, este obiectul unui certificat de urbanism recent emis de Primăria Iași care permite investitorului să întocmească planul urbanistic zonal (PUZ) și apoi să propună spre avizare documentația urbanistică.

Amplasamentul investiției

Beneficiarul este firma Dewa Natural Shop SRL, o firmă înființată în 2018, dar care are bilanțuri publice doar pentru ultimii doi ani: atât în 2020, cât și în 2021 a înregistrat pierderi financiare cumulate de circa 80.000 lei. Cifra de afaceri a fost zero în 2020 și de 76.000 lei în 2021. Firma are doi angajați și, potrivit Ministerului de Finanțe, domeniul principal de activitate vizează „fabricarea pâinii, fabricarea prăjiturilor și a produselor proaspete de patiserie”. Asociat unic al societății este Andreea Marcela Chiriac.

Vom reveni asupra acestui proiect urbanistic la momentul în care vom deține mai multe informații

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top