Connect with us

Lista străzilor pentru care Primăria pregătește licitații/Investiții și pentru reabilitarea a două poduri

Proiecte publice

Lista străzilor pentru care Primăria pregătește licitații/Investiții și pentru reabilitarea a două poduri

Consilierii locali se vor reuni joi, 24 noiembrie, într-o ședință ordinară, printre proiectele de hotărâre aflându-se și aprobarea unor documentații tehnico-economice pentru viitoare investiții în infrastructura rutieră: aprobarea acestor studii nu înseamnă și alocarea de fonduri – Primăria va fi nevoită, ulterior, să identifice surse de finanțare și să lanseze licitații de execuție.

Lista străzilor este următoarea: Alba Iulia, Bucovinei, Călugăreni, Fundac Strugurilor, Gloria, Podoleanu, Poienilor, Teascului, Fermei, Eugen Stătescu, Șipoțel, Fundac Olari, Mocanului, Ursulea, Islaz, Ștefan Dimitrescu, Prof. Nicolae Bucur, Valea Adâncă, Fântânilor, Spital Pașcanu și Prof. Petru Cujbă.

Necesarul total de finanțare pentru executarea lucrărilor la cele peste 20 străzi trece pragul de 30 milioane lei (fără TVA), dar rămâne de văzut ritmul în care Primăria va lansa și licitațiile aferente.

Pe lista proiectelor în cazul cărora municipalitatea a finalizat studii inițiale de proiectare, documentații care vor fi aprobate tot joi, se mai află Podul Cerna din zona Mircea cel Bătrân (investiție estimată la 23 milioane lei, fără TVA) și Podul Nicolae Iorga (15 milioane lei).

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top