Connect with us

Lucrările de extindere a sistemului de apă și canalizare ajung în nordul ZMI: Rediu, Valea Lupului și Holboca

Proiecte publice

Lucrările de extindere a sistemului de apă și canalizare ajung în nordul ZMI: Rediu, Valea Lupului și Holboca

Operatorul ApaVital a lansat o nouă licitație în cadrul proiectului major de investiții, contractul având o valoare estimată la peste 100 milioane lei, fără TVA.

Potrivit informațiilor disponibile în sistemul național de achiziții publice, lucrările vor avea loc în nordul municipului Iași, acolo unde este cazul, precum și în comunele Holboca, Valea Lupului și Rediu. Documentația integrală a licitației, în care sunt detaliate toate zonele de intervenție, poate fi descărcată la ACEST LINK.

Procedura este împărțită în două loturi: unul dintre contracte are o valoare de 88 milioane lei, iar celălalt de 16,2 milioane lei, ambele sume fiind fără TVA. La fel ca la precedentele licitații, în general lucrările fac referire la extinderea sistemului de apă, precum și reabilitarea unor conducte, acolo unde acestea există. De asemenea, vor fi înființate stații de pompare apă uzată și va fi extinsă rețeaua de canalizare.

Printre contractele majore atribuite până acum de către ApaVital se numără:

În cadrul proiectului major de investiții, ApaVital a mai atribuit și alte contracte (lucrări de mai mică amploare, echipamente, dotări etc.), dar a căror valoare este semnificativ mai mică față de cele enumerate mai sus.

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top