Connect with us

Lucrările la Family Market Bucium au fost finalizate: care este data inaugurării și ce branduri și servicii va găzdui?

Local

Lucrările la Family Market Bucium au fost finalizate: care este data inaugurării și ce branduri și servicii va găzdui?

Family Market Bucium va fi inaugurat pe 8 decembrie și, prin mixul de branduri și servicii esenţiale, atât de aproape de tine, face „din bine, în mai bine”, arată compania Iulius într-un comunicat. Proiectul ocupă o suprafață de retail închiriabilă de 5.500 mp și este situat în imediata vecinătate a hotelului Bellaria.

„Mixul de shopping propus este personalizat pe nevoile locuitorilor din Bucium, cu accent pe servicii care nu sunt disponibile în zonă sau sunt insuficient dezvoltate, astfel încât să reducă dependența de mașină și drumurile spre oraș, cu impact și asupra traficului și economiei de timp. Family Market Bucium cuprinde un restaurant McDonald’s Drive-Thru, a doua locație a brandului cu serviciul Drive-Thru și al patrulea din orașul Iași. Locația renumitului lanț de restaurante va fi inaugurată mai devreme, pe 24 noiembrie 2022”, precizează oficialii companiei.

Ancoră a proiectului este și supermarketul Auchan, cu servicii unice și o gamă de produse completă, la prețuri mici în fiecare zi. Tot aici va fi deschis și un magazin al brandului fashion Sinsay, care include articole pentru întrega familie și chiar și pentru casă.

Gândit ca o platformă de susținere și promovare a antreprenorilor autohtoni, în Family Market Bucium  vor fi prezenți: Prisaca Bârnova, băcănia La Bottega și patiseria La Ciambella, Dolciano, carmangeria Kosarom, restaurantul Spartan, cafeneaua Teo’s Café, Sushi Fusion, florăria Flower Boutique, cofetăria Dulcinella, petshop-ul Animax și Autopit Piese Auto. Mixul de retaileri este completat cu servicii precum: curăţătoria ecologică Omniclean, Atipic Barbershop, farmacia Dr. Max, Silca (servicii multiplicări chei), Schimbu Trei (schimb valutar), Inmedio, service GSM Pro Tel, CEC Bank și Family Balloons.

Family Market Bucium dispune și de o zonă verde care se desfășoară pe 5.000 mp, unde sunt plantați 150 de arbori maturi și peste 7.000 de plante mici. Pentru accesul facil au fost realizate lucrări de modernizare a infrastructurii din zonă, iar parcarea ce deservește clienții proiectului oferă 151 de locuri, fiind completate cu facilități pentru bicicliști.

Family Market Bucium este cel de-al doilea proiect de acest tip dezvoltat de compania IULIUS, primul fiind cel din Miroslava, care s-a inaugurat în această vară. Cele două proiecte reprezintă investiții în valoare totală de 24 milioane de euro, iar CEC Bank, unul dintre principalii susținători ai antreprenorilor locali, este partenerul în finanțarea celor două proiecte

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top