Connect with us

Miroslava: 7,2 mil. lei pentru refacerea drumului din parcul industrial II

Proiecte publice

Miroslava: 7,2 mil. lei pentru refacerea drumului din parcul industrial II

Primăria Miroslava va moderniza drumul de acces aferent Parcului Industrial II, cel din spatele fabricii Antibiotice, unde a fost ridicată prima fabrică Mennekes.

În acest sens, Consiliul Local al comunei a aprobat indicatorii tehnico-economici: investiția se va ridica la 7,2 milioane lei, inclusiv TVA. În Legea bugetului de stat au fost incluse 8 milioane de lei pentru parcul industrial din spatele Antibiotice.

„Parcul Industrial este un obiectiv strategic pentru județul Iași, mai multe companii din țară și din străinătate urmând a face investiții în această locație, fiind situat în imediata proximitate a fabricii Antibiotice, de-a lungul drumului comunal DC 25 și are în administrare o suprafață de 25,2 hectare”, se arată în hotărârea adoptată de CL Miroslava.

Potrivit documentului citat, infrastructura din zonă trebuie îmbunătățită pentru crearea unor condiții optime de desfășurare a activităților economice și comerciale de către rezidenții parcului industrial.

Indicatorii tehnico-economici ai proiectului arată un necesar investițional de 7,16 milioane lei (inclusiv TVA), iar lucrările ar urma să se desfășoare pe parcursul a 12 luni. Lungimea drumului ajunge la 1.135 metri, iar partea carosabilă proiectată are patru benzi.

Amplasamentul Parcului Industrial II din Miroslava. Primul parc este în zona Delphi (BorgWarner), în stânga imaginii

Articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top