Connect with us

Mon Jardin Copou: apartamentele vor fi livrate începând cu prima jumătate a anului 2024

Articol susținut de LCA Construct Imobiliare

Investiții private

Mon Jardin Copou: apartamentele vor fi livrate începând cu prima jumătate a anului 2024

Compania LCA Construct Imobiliare va relua lucrările de construire la complexul Mon Jardin Copou în această toamnă, a anunțat dezvoltatorul, iar apartamentele vor fi livrate începând cu prima jumătate a anului 2024.

Complexul de blocuri va cuprinde 160 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, iar viitorii locatari vor beneficia de 170 de locuri de parcare, în condițiile în care cele mai multe (120) vor fi în subteran, pe două niveluri, cu lift.

Recent, LCA Construct Imobiliare a finalizat lucrările la Mon Jardin Bucium: un ansamblu amplasat la doi pași de zona Plopii fără Soț, cu 6 case, fiecare imobil dispunând de o suprafață totală utilă de 150 mp, cu 50 mp de curte privată și parcare inclusă (citește detalii despre acest proiect). În paralel, compania are în derulare un alt proiect în zona Tudor Vladimirescu.

Randare a proiectului din Copou

Potrivit companiei, în cazul Mon Jardin Copou, fiecare apartament este proiectat astfel încât să se pună accent pe echilibrul între funcționalitate și eleganță, iar finisajele interioare și exterioare vor fi executate cu materiale premium, în timp ce dotările vor fi de lux.

Blocurile vor avea un regim mediu de înălțime

„Ansamblul este amplasat într-o zonă care va oferi viitorilor locatari o panoramă excelentă asupra orașului. Facilitățile din complex, printre care mai amintim sălile de sport și spațiile verzi, vor asigura locatarilor un confort sporit. Apartamentele sunt luminoase, cu terase, iar prețurile sunt cele accesibile din această zonă. Printre altele, folosim cărămidă BKS, lifturi Schindler, termopane VEKA 6 camere și finisaje premium”, mai spune investitorul.

Un alt avantaj al complexului Mon Jardin Copou este amplasarea: situat în apropierea aleii Mihail Sadoveanu, apartamentele au un potențial ridicat de închiriere, având în vedere punctele de interese existente în Copou (licee, universități, instituții etc.).

Ansamblul va beneficia de parcări subterane

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top