Connect with us

Bucium: Lucrările la ansamblul de vile Mon Jardin Residence au fost finalizate

Articol susținut de LCA Construct Imobiliare

Investiții private

Bucium: Lucrările la ansamblul de vile Mon Jardin Residence au fost finalizate

Lucrările la ansamblul imobiliar Mon Jardin Bucium au fost finalizate, iar cele șase imobile ale complexului au fost date în folosință. Ansamblul este amplasat la doar câțiva pași de zona Plopii fără Soț și oferă una dintre cele mai frumoase priveliști ale orașului chiar de la geamul casei.

Mon Jardin Residence Bucium este compus din 6 case, fiecare imobil dispunând de o suprafață totală utilă de 150 mp, cu 140 mp de curte și parcare inclusă. Imobilele sunt realizate pe structuri din beton armat cu compartimentări din cărămidă, termosistem de 10 cm, băi complet utilate, încălzire în pardoseală, tâmplărie tripan cu șapte camere, parchet, gresie și faianță premium.

De asemenea, proiectul beneficiază de alei pietonale și auto asfaltate, sistem inteligent de control acces, supraveghere video și gazon.

Fiecare imobil este proiectat în detaliu, atenția fiind îndreptată către eficientizarea spațiului din locuință, punând astfel în valoare fiecare colț al casei. Locuințele dispun de finisaje de lux, realizate cu materiale din game de top care aparțin unor furnizori renumiți ai Europei.

„Alegerea spațiului în care vei locui pe termen lung este una dintre cele mai importante hotărâri din viața ta, așa că trebuie sa ții cont criteriile de selecție esențiale: acces facil către oraș, o locație departe de haosul cotidian, finisaje de calitate și dotări de ultimă generație. Proiectul din Bucium bifează cu succes toate aceste criterii și pot spune chiar că întrece așteptările, fiindcă este construit după ultimele standarde calitative. Obiectivul nostru a fost unul foarte clar de la începutul proiectului – confortul dus la nivel superior”, a spus dezvoltatorul Lucian Caras.

Un alt proiect al LCA Construct Imobiliare este ansamblul Mon Jardin Copou, un nou complex rezidențial ce redefinește conceptul de confort și modernism.

Persoanele interesate de proiectele LCA Construct Imobiliare, pot contacta dezvoltatorul la numerele de telefon: 0739.652.702, 0741.783.874 sau 0761.071.041.

Proiectul Mon Jardin Copou:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top