Connect with us

FOTO Cum va arăta complexul Mon Jardin din Copou: lucrările sunt pe punctul de a începe

Investiții private

FOTO Cum va arăta complexul Mon Jardin din Copou: lucrările sunt pe punctul de a începe

LCA Construct Imobiliare va livra anul acesta primele apartamente dintr-un nou complex amplasat în Copou, în cea mai râvnită zonă de dezvoltare rezidențială (Viticultori – Aleea Mihail Sadoveanu). Proiectul este pe punctul de a obține autorizația de construire, iar investitorul spune că imediat după acest pas vor demara lucrările.

Ansamblul („Mon Jardin”) cuprinde tronsoane de bloc cu un regim mic de înălțime, care vor găzdui 160 de apartamente (1, 2 și 3 camere). Locatarii vor beneficia de 170 de locuri de parcare, în condițiile în care 120 dintre acestea vor fi amenajate în subteran, pe două niveluri, cu lift.

Randare a proiectului

Potrivit LCA Construct Imobiliare, fiecare apartament este proiectat astfel încât să se pună accent pe echilibrul între funcționalitate și eleganță, iar finisajele interioare și exterioare vor fi executate cu materiale premium, iar dotările vor fi de lux.

Investitorul are la dispoziție un teren cu o suprafață de peste 8.300 mp. Proiectul cuprinde spații de joacă, zone de relaxare, spații comerciale și agrement. Fiind amplasat în Copou, complexul se află în apropierea zonelor de interes ale Iașului, de la licee și universități și până la supermarket-uri.

„Noii locatari vor beneficia de zone verzi amenajate, locuri de joacă pentru copii, sală de sport, supermarket și o priveliște minunată. Mon Jardin Copou oferă apartamente atractive și luminoase, cu terase, la cele mai accesibile prețuri din zonă”, spun reprezentanții LCA Construct Imobiliare.

Galerie foto:

*Articol susținut de LCA Construct Imobiliare

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top