Connect with us

VIDEO Un nou complex în cea mai râvnită zonă rezidențială: Copou

Articol susținut de LCA Construct Imobiliare

Investiții private

VIDEO Un nou complex în cea mai râvnită zonă rezidențială: Copou

Lucrările la un nou ansamblu de blocuri, cu regim mic de înălțime, vor demara în această primăvară, complexul fiind amplasat în cea mai râvnită zonă rezidențială din oraș: Copou, cu acces dinspre strada Viticultori și aleea Mihail Sadoveanu.

Complexul „Mon Jardin” este construit de către compania LCA Construct Imobiliare. În noile blocuri vor fi amenajate 160 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, iar viitorii locatari vor beneficia de 170 de locuri de parcare, iar cele mai multe (120) vor fi în subteran, pe două niveluri, cu lift. Potrivit investitorului, autorizația de construire este redactată și se află în circuitul de semnături de la nivelul Primăriei.

„Fiecare apartament este proiectat astfel încât să se pună accent pe echilibrul între funcționalitate și eleganță, iar finisajele interioare și exterioare vor fi executate cu materiale premium, în timp ce dotările vor fi de lux. Printre altele, folosim cărămidă BKS, lifturi Schindler, termopane VEKA 6 camere și finisaje premium”, spune investitorul.

„Ansamblul este amplasat într-o zonă care va oferi viitorilor locatari o panoramă excelentă asupra orașului. Facilitățile din complex, printre care mai amintim sălile de sport și spațiile verzi, vor asigura locatarilor un confort sporit. Apartamentele sunt luminoase, cu terase, iar prețurile sunt cele accesibile din această zonă”, mai spune investitorul.

Potrivit acestuia, apartamentele au un potențial ridicat de închiriere, având în vedere amplasarea ansamblului în Copou, în apropiere de licee și universități.

Vezi mai multe imagini cu ansamblul „Mon Jardin” din Copou

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top