Connect with us

Nicolina: Încep lucrările la centrul de afaceri cu 28 de „locuințe de serviciu”, de lângă Crucea lui Ferenț

Investiții private

Nicolina: Încep lucrările la centrul de afaceri cu 28 de „locuințe de serviciu”, de lângă Crucea lui Ferenț

Primăria a dat undă verde construirii unui centru de afaceri în Nicolina, lângă Crucea lui Ferenț, imobilul autorizat având un regim de înălțime două niveluri în subteran, demisol, parter și 8 etaje. Clădirea va găzdui spații comerciale, birouri, dar și „locuințe de serviciu”.

Investitorul – firma STP Construct Business – are la dispoziție un teren de aproape 1.400 mp. Imobilul ar urma să ocupă o treime din această suprafață. „Numărul de locuri de parcare sunt prevăzute după cum urmează: 55, împărțite astfel – 29 locuri parcare subterană, 8 locuri de parcare supraterane simple și 18 locuri de parcare supraterane în modul smart parking”, se arată în autorizația emisă de Primărie.

Potrivit proiectului, vor fi realizate 25 de spații de birouri și spații comerciale, alături de 28 de locuințe de serviciu. Conform distribuirii făcute de investitor, la etajele 1 – 4 vor fi birourile, iar locuințele de serviciu la etajele 5 – 8. STP Construct Business este patronată de Ștefan Popescu, cunoscut și pentru alte investiții imobiliare derulate la Iași.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top