Connect with us

Noi blocuri în Rediu: zona continuă să se dezvolte în ritm accelerat

teren rediu
Amplasamentul investiției

Investiții private

Noi blocuri în Rediu: zona continuă să se dezvolte în ritm accelerat

Un nou proiect urbanistic pentru amenajarea unui ansamblu de blocuri, cu regim mic de înălțime, a intrat pe ultima sută de metri în procesul de obținere a avizelor necesare: vor fi construite 6 blocuri, în regim cu 2 etaje, care vor găzdui 27 de apartamente.

Inițiatorul, firma Auto Flash Group SRL, are în proprietate un teren cu o suprafață de 2.500 mp, la nord de Lacul Rediu, într-o zonă care cunoaște o dezvoltare imobiliară alertă de câțiva ani. Terenul este liber de construcții, iar, spre est, este zonă de pădure.

schita blocuri rediu
Amplasamentul investiției – majoritatea imobilelor din jur au fost construite în ultimii 5 ani

„„Proiectul de investiție prevede construire a 6 unități locative de mici dimensiuni, cu destinația de locuințe coelctive, cu regim de înălțime P+2, cu o capacitate totală de 27 de apartamente pe amplasament. Perioada de execuție este estimată la 24 de luni”, se precizează în documentația urbanistică, consultată de APIX.ro.

Suprafața construită propus este de 720 mp, iar cea desfășurată de aproape 2.200 mp. Auto Flash Group este o firmă din Iași specializată în comerț cu ridicata de piese și accesorii pentru autovehicule. Cu un număr de 12 angajați, firma a înregistrat, în 2023, o cifră de afaceri de 2,8 milioane lei și un profit net de peste 360.000 lei.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top