Connect with us

O firmă ieșeană va realiza primul studiu aferent Institutului Inimii

Proiecte publice

O firmă ieșeană va realiza primul studiu aferent Institutului Inimii

Consiliul Județean (CJ) Iași a semnat contractul pentru realizarea documentațiilor tehnico-economice aferente construirii Institutul Regional de Medicină Cardiovasculară (IRMC) din Miroslava. Deocamdată, este vorba despre studiul de prefezabilitate, documentație care trebuie finalizată în 2 luni.

Câștigătorul licitației organizate de CJ a fost firma Arc Design, din Iași, iar contractul are o valoare de 114.000 lei, fără TVA.

Acest edificiu va deservi aproximativ o treime din populația României. Ne dorim ca acest institut de medicină cardiovasculară să fie un edificiu de talie internațională. Nu ne limităm la edificiii locale pentru că tot ce se construiește acum și ce se va construi în următorii ani va trebui să funcționeze minimum 70 – 80 de ani sau chiar mai mult. Gândim acest institut regional de medicină cardiovasculară pe o perspectivă foarte îndelungată și de aici și cerințele pentru acest proiect, a declarat Grigore TINICĂ, managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Iași, citat într-un comunicat al CJ.

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top