Connect with us

O nouă licitație PNRR: va fi reabilitat Liceul cu program sportiv

Proiecte publice

O nouă licitație PNRR: va fi reabilitat Liceul cu program sportiv

Municipalitatea ieșeană a lansat o nouă licitație PNRR pentru refacerea de școli, fiind vorba despre lucrări la Liceul cu Program Sportiv, în cadrul unui contract cu o valoare estimată de 2,2 milioane lei, fără TVA.

Proiectul de la LPS prevede refacerea corpului „Școala veche”. Conform caietului de sarcinic, clădirea are un regim de înălțime cu parter și un etaj (o formă în plan de „L”), iar Construcția a fost edificată în anul 1960. Până la acest moment, imobilul nu a beneficiat de lucrări ample de modernizare.

„Se dorește îmbunătățirea consumului de energie a clădirii prin anveloparea termică a acesteia, schimbarea tâmplăriei existente cu una performantă din punct de vedere energetic, schimbarea instalațiilor termice, sanitare și electrice”, se arată în documentația de atribuire a contractului.

Conform sursei citate, intervențiile propuse nu vor implica modificări structurale ale construcției. „Corpul de clădire își va păstra dimensiunile exterioare, atât pe înălțime, cât și pe orizontală, cu excepția termosistemului aplicat pe anvelopa clădirii de 10 cm grosime. Distribuția funcțională este identică cu cea existentă”, se mai precizează în caietul de sarcini.

Constructorii interesați pot depune oferte cel târziu pe 4 martie. Odată ce va fi semnat un contract de lucrări, proiectul trebuie implementat într-un termen de 12 luni.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Proiecte publice

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top