Connect with us

O nouă rută aeriană la Iași: din martie, vor fi două zboruri săptămânale spre Berlin

Local

O nouă rută aeriană la Iași: din martie, vor fi două zboruri săptămânale spre Berlin

Anunțul Wizz Air de suspendare a activității pe Aeroportul din Chișinău va aduce la Iași o nouă rută: zboruri spre Berlin. Wizz Air a decis și suplimentarea mai multor zboruri existente pe Aeroportul din Iași. Astfel, în acest an se creează premisele ca traficul de la aerogara ieșeană să treacă pragul de 2 milioane de pasageri.

După data de 14 martie, Wizz Air a decis creșterea frecvenței zborurilor din Iași către Barcelona, ​​Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Dortmund, Larnaca, Londra Luton și Treviso.

Zborurile spre Berlin au fost deja introduse în sistem, iar prima cursă va fi pe 3 martie. Conform informațiilor disponibile pe site-ul Wizz Air, vor fi două zboruri pe săptămână spre Capitala Germaniei, respectiv în fiecare zi de luni și vineri.

„Wizz Air a monitorizat îndeaproape situația securității din Moldova și a fost în permanență în contact cu diverse autorități și agenții locale și internaționale, pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță și securitate ale operațiunilor. Siguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea numărul unu a Wizz Air, iar ca urmare a evoluțiilor recente din Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării, Wizz Air a luat decizia dificilă, dar responsabilă, de a suspenda toate zborurile către Chișinău începând cu data de 14 martie”, a argumentat Wizz Air decizia de a suspenda activitatea din Chișinău.

Rutele de la Chișinău către Budapesta și Praga vor fi suspendate fără o alternativă directă care să le înlocuiască. Capacitatea rămasă care operează în prezent cu destinația Chișinău va fi relocată către alte destinații din rețeaua Wizz Air.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top