Connect with us

O nouă rută aeriană la Iași: din martie, vor fi două zboruri săptămânale spre Berlin

Local

O nouă rută aeriană la Iași: din martie, vor fi două zboruri săptămânale spre Berlin

Anunțul Wizz Air de suspendare a activității pe Aeroportul din Chișinău va aduce la Iași o nouă rută: zboruri spre Berlin. Wizz Air a decis și suplimentarea mai multor zboruri existente pe Aeroportul din Iași. Astfel, în acest an se creează premisele ca traficul de la aerogara ieșeană să treacă pragul de 2 milioane de pasageri.

După data de 14 martie, Wizz Air a decis creșterea frecvenței zborurilor din Iași către Barcelona, ​​Milano Bergamo, Bologna, Roma Ciampino, Roma Fiumicino, Dortmund, Larnaca, Londra Luton și Treviso.

Zborurile spre Berlin au fost deja introduse în sistem, iar prima cursă va fi pe 3 martie. Conform informațiilor disponibile pe site-ul Wizz Air, vor fi două zboruri pe săptămână spre Capitala Germaniei, respectiv în fiecare zi de luni și vineri.

„Wizz Air a monitorizat îndeaproape situația securității din Moldova și a fost în permanență în contact cu diverse autorități și agenții locale și internaționale, pentru a asigura cel mai înalt nivel de siguranță și securitate ale operațiunilor. Siguranța pasagerilor și a echipajului rămâne prioritatea numărul unu a Wizz Air, iar ca urmare a evoluțiilor recente din Moldova și a riscului ridicat, dar nu iminent, din spațiul aerian al țării, Wizz Air a luat decizia dificilă, dar responsabilă, de a suspenda toate zborurile către Chișinău începând cu data de 14 martie”, a argumentat Wizz Air decizia de a suspenda activitatea din Chișinău.

Rutele de la Chișinău către Budapesta și Praga vor fi suspendate fără o alternativă directă care să le înlocuiască. Capacitatea rămasă care operează în prezent cu destinația Chișinău va fi relocată către alte destinații din rețeaua Wizz Air.

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top