Connect with us

Mai multe străzi din V. Lupului vor fi refăcute: cei mai mari constructori „vânează” contractul de 16 mil. lei

Local

Mai multe străzi din V. Lupului vor fi refăcute: cei mai mari constructori „vânează” contractul de 16 mil. lei

Compania Națională de Investiții (CNI) a primit cinci oferte în cazul unei licitații pentru reabilitarea de drumuri pe raza localității Valea Lupului, contractul având o valoare estimată la peste 16 milioane lei, fără TVA.

Ofertele au fost primite din partea celor mai mari constructorii care au afaceri la Iași, dintre care amintim: Conest, Alpenside, Eky Sam sau Danlin XXL. Potrivit caietului de sarcini aferent licitației vor fi modernizați 5,7 km de străzi.

Lista străzilor: Petuniei, Spicului, Cetinei, Luminii, Caisei, Fagului, Prieteniei, Teilor, Cicoarei, Plăieșilor, Pinului, Unirii, Zmeurei, Primăverii, Orientului, Toamnei, Împăcării, Lacului, Magnoliei, Fundac Magnoliei, Ion Minulescu și Mircea Eliade.

„Necesitatea lucrărilor propuse prin prezenta documentație derivă din faptul că ploile abundente din ultimii ani au condus la spălări de versanți și la creșteri frecvente ale nivelurilor și debitelor pâraielor din comună. Totodată se menționează faptul că pe aceste străzi, lucrările de colectare și evacuare a apelor pluviale sunt deficitare sau lipsesc cu desăvârșire, iar cele de apărare, susținere și consolidare a corpului drumului prezintă numeroase degradări”, se arată în documentația de atribuire.

Cine sunt ofertanții:

  • Danlin XXL, cu un subcontractant – Gazmir Iași
  • Eky Sam, cu doi subcontractanți – Damiena și Lucimar
  • asocierea Concret Drum – Alpenside, cu un subcontractant – Sfera ID
  • asocierea Goldexo Grup – Cornell’s Floor – Obitory Construct, cu un subcontractant – Mic Das
  • asocierea Mecon – Conest, cu doi subcontractanți: Finilux Decor și Gazmir Iași

Comisia de evaluare de nivelul Companiei Naționale de Investiției ar urma să decidă câștigătorul până la finalul lunii martie.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top