Connect with us

Oferta CTP pentru turiști: un microbuz second-hand cu 28 de locuri pe scaune

Local

Oferta CTP pentru turiști: un microbuz second-hand cu 28 de locuri pe scaune

Operatorul de transport public al Iașului, CTP, are în desfășurare o licitație pentru achiziția unui microbuz rulat configurat special pentru transport turistic. CTP estimează că va cheltui circa 320.000 lei pentru achiziția vehiculului.

Procedura mai prevede și livrarea a patru microbuze (tot second-hand) destinate transportului de persoane în zona metropolitană, valoarea contractului aferent acestui lot fiind estimată la peste 660.000 lei. Ofertele la licitație trebuie trimise cel târziu până pe 21 iunie.

Microbuzul turistic, cu 2012 an minim de fabricație, trebuie să aibă cel puțin 28 de locuri pe scaune și acoperiș retractabil cu acționare manuală sau electrică. Lungimea vehiculului trebuie să fie de maximum 8 metri. Cu norma de poluare Euro 5, cerința CTP este ca microbuzul să fie efectuat până în prezent maximum 300.000 kilometri.

Printre dotări se numără un sistem complet cu ghid (echipamente audio), aer condiționat, sistem încălzire, geamuri acționate electric (doar în partea din față), filtru particule și altele. „Microbuzul va avea un aspect estetic corespunzător: fără zgârieturi, geamuri fisurate, urme de tamponare sau de rugină etc.)”, se arată în caietul de sarcini.

Odată ce va fi semnat un contract cu un furnizor, microbuzul trebuie livrat în maximum 30 de zile, iar adjudecatarul licitației trebuie să ofere o garanție de 3 luni garanție. „Achiziția unui microbuz special configurat pentru transportul turistic în cadrul unor tururi ghidate va contribui la oferirea de servicii turistice moderne în condiții de confort și siguranță”, se mai precizează în documentație.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top