Connect with us

Palas, preferat de retaileri pentru extinderea business-urilor în regiune: lista inaugurărilor din această toamnă

Articol susținut de IULIUS

Local

Palas, preferat de retaileri pentru extinderea business-urilor în regiune: lista inaugurărilor din această toamnă

Aflat în top 4 al celor mai performate centre de retail din România, Palas continuă să fie cea mai atractivă destinație de cumpărături, cu peste 20 de milioane de vizite anuale. Încă de la inaugurare Palas a fost o constantă în ceea ce privește premierele, atât în materie de branduri, cât și evenimente și chiar companii multi-naționale, care și-au deschis sedii aici. Având cea mai mare suprafață de retail din Estul țării, Palas este preferat de brandurile care vor să se extindă, astfel că, această toamnă este plină de premiere.

Trei inaugurări simultane, ale aceluiași brand considerat unul dintre cei mai puternici retaileri de modă din lume, vor avea loc în această săptămână la Palas. Grupul italian Calzedonia deschide joi, 12 octombrie 2023, magazinele Calzedonia, Intimissimi și Intimissimi UOMO. Iar pe 26 octombrie, în ansamblul Palas se va deschide și flagship-ul Peek & Cloppenburg, iar până la finalul anului vor mai avea loc inaugurări ale brandurilor de lux: Hugo Boss, Obsentum, dar și ale altor locații de fashion și servicii.

Joi, 12 octombrie, Calzedonia, Intimissimi și Intimissimi UOMO se vor deschide în ansamblul Palas. Grupul italian Calzedonia este unul dintre cei mai puternici retaileri de modă din lume. Cele trei locații se adresează întregii familii și propun pijamale, șosete, colanți, dresuri, costume de baie, precum și accesorii pentru plajă sau exterior.

Tot în această lună, ansamblul Palas mai adaugă o ancoră în proiect: flagship-ul Peek & Cloppenburg. Inaugurarea va avea loc pe 26 octombrie, iar în ziua deschiderii vor fi reduceri de până la 20%, conform anunțurilor făcute de retailer. Peek & Cloppenburg va fi dispus pe două niveluri, având o suprafață de 3.600 mp, unde vor fi aduse colecții ale marilor branduri internaționale și ale designerilor celebri.

Până la finalul anului, paleta brandurilor high-end din Palas va fi completată de alte două nume cu rezonanță: Hugo Boss, unul dintre liderii pieței premium de fashion, și parfumeria Obsentum. Pentru cele două locații încă nu au fost anunțate datele de inaugurare. Obsentum este o parfumerie de nișă, ce are colecții de la branduri, precum: La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors.

Zona de servicii din Palas este într-un flux continuu de adaptare și perfecționare la cerințele pieței. De curând drogheria dm markt s-a redeschis, după un refurbishment care i-a adus un spațiu mult mai generos, iar magazinul cu dulciuri Candy Cat s-a relocat lângă locația Jolidon. Pe lângă serviciile existente, urmează să se deschidă o nouă atracție pentru tineri: Hype Palas, cu jocuri precum Pac-Man sau Snake, reinterpretate. Grupul Kiddo, companie specializată în dezvoltarea de centre de joacă pentru copii şi tineri, va introduce, la Palas, un concept de divertisment în premieră în Romania şi un suflu nou în lumea jocurilor arcade interactive.

În ceea ce privește zona de foodcourt din Palas, o nouă pizzerie este anunțată, Treevi Pizza Al Taglio va avea pizza făcută după rețete tradiționale, direct din inima Italiei. Cea mai recentă inaugurare din foodcourt este insula Donuterie, unde se găsesc gogoși cu o varietate de topping-uri.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top