Connect with us

Unul dintre cei mai mari discounteri din Europa Centrală și de Est va intra pe piața ieșeană

Local

Unul dintre cei mai mari discounteri din Europa Centrală și de Est va intra pe piața ieșeană

Aurora Multimarket SRL pregătește lansarea unui magazin la Iași, după ce, săptămâna trecută, a deschis primul său magazin din România, la Suceava. Lanțul de magazine este cunoscut ca fiind unul dintre „cei mai mari trei discounteri din punct de vedere al numărului de magazine nealimentare din Europa Centrală și de Est”.

Deocamdată, nu e clar unde va fi amenajat magazinul de Iași, cert este că Aurora Multimarket a lansat o campanie de recrutare de personal (vezi un anunț de acest tip).

Odată cu deschiderea magazinului de la Suceava, oficialii companiei au anunțat că, până la finalul anului 2023, vor deschide încă 11 magazine în orașe din România. La Suceava, Aurora s-a remarcat după ce a pus în vânzare inclusiv produse la un cost de 1 leu.

Aurora Multimarket este cel mai mare lanț de acest tip din Ucraina, țară unde gestionează 1.000 de magazine. Subsidiara din România a fost înființată în februarie 2023 și este deținută de un offshore din Cipru, al cărui beneficiar este un cetățean ucrainean. În schimb, oficialii companiei spun că în acționarat este implicat și un fond internațional (Horizon Capital) care gestionează investiții directe de peste 1,5 miliarde de dolari.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top