Connect with us

O primărie de lângă Iași a scos la licitație un contract de 70 milioane lei – un record la nivel de comune

zona valea adanca miroslava

Local

O primărie de lângă Iași a scos la licitație un contract de 70 milioane lei – un record la nivel de comune

Primăria Miroslava a scos la licitație un contract cu o valoare cât bugetul pe un an: peste 70 milioane lei pentru extinderea rețelei de canalizare în toate localitățile comunei, finanțarea fiind asigurată prin intermediul PNRR.

În caietul de sarcini, consultat de APIX.ro, se arată că lungimea rețelei va fi de 52 km, iar conductele de refulare vor avea 6.481 metri liniari. Vor fi racordate circa 2.200 de proprietăți și vor fi realizate 23 de stații de pompare ape uzate.

Lucrările vor avea loc pe durata a doi ani, dar nu mai târziu de decembrie 2026 – termenul pentru finalizarea tuturor proiectelor care beneficiază de finanțare PNRR.

„Achizitorul nu acordă avans pentru începerea lucrărilor, nu se acceptă plăți pentru materiale, echipamente în custodie la executant sau beneficiar, decontarea se face pentru materiale puse în operă, lucrări certificate calitativ de procesele verbale de control”, se precizează în documentația de atribuire.

Companiile interesate pot depune oferte cel târziu în ziua de 14 noiembrie. Valoarea estimată a contractului este de 67,7 milioane lei, fără TVA.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top