Connect with us

FOTO ERA Park anunță oficial reluarea lucrărilor pentru extinderea complexului: apar noi randări

Investiții private

FOTO ERA Park anunță oficial reluarea lucrărilor pentru extinderea complexului: apar noi randări

ERA Park a anunțat oficial, pe contul de Facebook, reluarea lucrărilor de extindere a complexului, la puțin timp după ce APIX.ro a scris pe subiect, în urma informațiilor primite de la un cititor al publicației noastre.

Atașat anunțului oficial este și o randare, imagine care a fost publicată în premieră de reprezentanții companiei. În schimb, pe site-ul Prime Kapital, în descrierea lucrărilor de extindere, apare, de asemenea, o nouă randare, aparent diferită.

  • În context, amintim că PK a încheiat un ante-contract de vânzare cumpărare cu IKEA – retailerul suedez va plăti 4,2 milioane euro pentru 5,2 ha (terenuri în jurul Brico Depot) unde are în plan ridicarea unui magazin, după cum APIX.ro a relatat recent.
Randare publicată pe site-ul PK – similară cu altă imagine prezentată anii trecuți
Randare publicată zilele trecute pe contul de Facebook al PK
  • Avem vești minunate! În această săptămână, am dat startul lucrărilor de extindere a centrului comercial, pentru a vă aduce o experiență de shopping și mai bună în viitor! Transformările sunt în toi și abia așteptăm să vă prezentăm ce avem în plan! În prima etapă, am luat măsura temporară de a reloca o parte din magazine în galeria centrală. Dar, nu vă faceți griji – suntem în continuare și pregătiți să vă întâmpinăm cu bucurie, așa cum v-am obișnuit de 15 ani! Iar pentru acest lucru, am creat o nouă cale de acces pentru confortul vostru. Cu 1.000 de locuri de parcare și acces facil în centrul comercial, orice vizită la noi va rămâne la fel de comodă și plăcută! Și, da, magazinele voastre favorite, Carrefour, Decathlon România, JYSK Romania, MOBEXPERT, Altex Romania, Takko Fashion, Benvenuti, PEPCO Romania, SPORTISIMO România, Sofiaman, Lara Farm, Dr.Max, KVL by Kenvelo, vor fi în continuare deschise pentru voi cu oferte de nerefuzat, ca și pâna acum! – anunțul ERA Park, publicat pe Facebook.

Cea mai recentă autorizație obținută de PK în cazul ERA Park datează de la începutul acestui an – potrivit indicatorilor tehnici, aria construită este de circa 95.000 mp, în timp ce aria desfășurată ajunge la aproape 125.000 mp. Construcțiile vor ocupa 45% din suprafața terenului, iar înălțimea totală va fi de circa 23 metri.

Conform autorizației 51/2023, modificările aduse investiției sunt următoarele:

  • Locurile de parcare autorizate anterior, propuse spre amenajare pe UTR 5 vor fi amenajate pe UTR 6, iar parcarea de la etaj se va reorganiza. (UTR înseamnă unitate teritorială de referință, în acest caz fiind vorba despre reamplasarea parcării în altă zonă a terenului față de cea propusă inițial, n.r.)
  • Caracteristicile volumetrice exterioare, zone vitrate, pereți cortină, accese, uși de aprovizionare, copertine se vor adapta compartimentărilor interioare propuse
  • Recompartimentări interioare ale spațiilor tehnice și comerciale
  • Gabaritul cinematografului se reduce
  • Trama stâlpilor de rezistență și sistemele de instalații se adaptează la noua compartimentare interioară și la noul contur planimetric
  • Se vor modifica soluțiile tehnice pentru fundații, suprastructura, planșeul de peste parter și acoperiș.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

To Top