Connect with us

Prime Kapital a anunțat investiția de la ERA: 125 mil. euro

Apix.ro a publicat, în premieră, imagini cu planul de extindere

Investiții private

Prime Kapital a anunțat investiția de la ERA: 125 mil. euro

După ce apix.ro a publicat, zilele trecute, imagini în premieră cu planul de extindere de la Era Shopping Park, astăzi, investitorii au anunțat și suma pe care o vor investi la Iași: 125 milioane euro.

Informația apare într-un material realizat de Ziarul Financiar.

„Am depus documentaţia pentru obţinerea autorizaţiei de construire şi dacă totul decurge aşa cum am prevăzut, planul nostru este să finalizăm extinderea până la sfârşitul anului 2019. Investiţia va fi de 125 de milioane de euro şi va fi făcută din surse proprii”, spun reprezentanţii Prime Kapital, unul dintre proprietarii Era Shopping Park, citat de Zf.ro.

Apix.ro a anunțat zilele trecute că primul lucru pe care și l-au propus investitorii este de a face reparații capitale la pasarela ERA. Ulterior, aceștia o vor dona către municipalitatea ieșeană. Odată intrat în domeniul public, drumul va putea fi completat și cu o arteră pe care o va amenaja Primăria din Miroslava.

Investitorii de la ERA sunt Prime Kapital și Mas Real Estate (MAS REI). Vineri, pe contul de Youtube al MAS REI au apărut imagini cu planul de extindere. Potrivit sursei citate, intenția este de a extinde actuala construcție (unde e Carrefour) în partea din față și în partea laterală (spre Iași). Noua construcție va avea o suprafață închiriabilă de 100.000 mp și va purta numele „Mall of Moldova”. Printre altele, mall-ul va cuprinde cel mai mare hypermarket din regiune cu peste 200 de magazine, 30 de restaurante, o zonă întinsă de agrement și cinematograf.

Situația actuală:

Planul de extindere:

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top