Connect with us

Pasajul pietonal subteran Frumoasa va fi reabilitat: lucrările costă un milion de lei

Proiecte publice

Pasajul pietonal subteran Frumoasa va fi reabilitat: lucrările costă un milion de lei

Primăria Iași a lansat licitația pentru lucrările de modernizarea a pasajului pietonal subteran Frumoasa, cu o valoare estimată de circa un milion de lei, iar ofertele sunt așteptate de municipalitate până pe 5 noiembrie.

Pasajul asigură subtraversarea căii ferate între cartierul Nicolina, de pe strada Libertății și zona Frumoasa, pe stradela Cetățuii. Lungimea totală a pasajului ajunge la 40 metri.

Pasajul se află în stare de degradare de mai mult timp. Problema pasajului a fost pusă în Consiliul Local de către consilerul Răzvan Timofciuc

În caietul de sarcini aferent licitației se precizează că pasajul nu va fi închis circulației pe parcursul lucrărilor. Termenul de execuție este de 12 luni de la semnarea unui contract în acest sens. Valoarea estimată a contractului se ridică la 985.000 lei, fără TVA.

Cum va arăta pasajul la interior după realizarea lucrărilor

„Execuția lucrărilor în pasaj se va face pe 2 tronsoane longitudinale delimitate de un perete fals astfel încât în timp ce pe primul tronson lucrările de execuție sunt în desfășurare pe cel de-al doilea să se desfășoare circulația pietonală”, se arată în documentație.

Randări ale proiectului, preluate din documentația întocmită de firma Capital Vision (București) la comanda Primăriei Iași:

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Proiecte publice

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top