Connect with us

PMI: Doi ofertanți la licitația pentru refacerea a patru străzi

Local

PMI: Doi ofertanți la licitația pentru refacerea a patru străzi

Primăria Iași a înregistrat două oferte la cea de-a patra procedură de licitație lansată în ultimele luni pentru refacerea infrastructurii rutiere. Este vorba despre reabilitarea a peste 2,7 km de drum.

Arterele de circulație care fac obiectul licitației sunt: Varianta Şoseaua Rediu (596 metri), Lupiţei (466 m), Albineţ (939 m) şi Hotin (769 m). Toate cele patru străzi au fiecare câte două benzi de circulaţie. 

La licitație au depus oferte Enviro Construct și asocierea Alpenside – Concret Drum, iar valoarea contractului se ridică la peste 9 milioane lei.

„Lucrările de modernizare propuse au ca scop sporirea capacităţii portante a drumului, îmbunătăţirea condiţiilor de colectare şi evacuare a apelor meteorice şi pluviale, cât şi asigurarea stabilităţii şi lăţimii platformei. Astfel, se urmăreşte creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei şi a reducerii timpului de călătorie”, se arată în caietul de sarcini.

Amintim că, în această perioadă, Primăria are în derulare și alte proceduri pentru reabilitarea infrastructurii rutiere:

Valoarea totală a celor contractelor aflate în curs de atribuire se ridică la circa 55 milioane lei (inclusiv TVA).

Află care sunt cele mai noi oferte la apartamente din Iași pe 2camere.ro! (P)

Articole din categoria Local

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top