Connect with us

PMI: o singură ofertă la un contract de peste 4 mil. euro pentru montarea de pavele

Proiecte publice

PMI: o singură ofertă la un contract de peste 4 mil. euro pentru montarea de pavele

Primăria Iași a înregistrat o singură ofertă la licitația pentru reabilitarea de trotuare și alei cu pavele. La fel ca în anii trecuți, este vorba despre compania suceveană Symmetrica. Deocamdată nu este cunoscută suma licitată de firmă, dar valoarea estimată a contractului se ridică la peste 4 milioane euro, fiind vorba despre un acord-cadru multianual.

„Lucrările de modernizare trotuare și alei pietonale se vor efectua în cartierele orașului. La demararea lucrărilor, beneficiarul va emite ordin de începere a lucrărilor, va preda executantului amplasamentele pe rând, pe bază de notă de comandă, astfel încât să nu fie toate trotuarele în lucru în același timp”, se arată în caietul de sarcini.

Primăria nu a nominalizat mplasamentele în documentația de atribuire a licitației, ci a făcut o simplă trecere în revistă a cartierelor. În schimb, putem afla că lucrările vor consta în refacerea a 108.000 mp de trotuare cu pavale prefabricate. Fiecare lucrare va fi efectuată în funcție de necesitățile identificate de către Primăria Iași.

Noul contract cu Symmetrica – posibilitatea ca firma să piardă contractul este redusă – va intra în vigoare, cel mai probabil, în luna aprilie, atunci când vor începe și lucrările.

Continue Reading

Alte articole din categoria Proiecte publice

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top