Connect with us

Pot începe lucrările de extindere a rețelelor electrice în Galata: peste 1.400 de beneficiari

Local

Pot începe lucrările de extindere a rețelelor electrice în Galata: peste 1.400 de beneficiari

Primăria a emis autorizația necesară lucrărilor de extindere a rețelelor de extindere în Galata, în zona unde sunt în derulare sau în pregătire numeroase proiecte imobiliare, respectiv spre Miroslava, pe mai multe străzi din jurul șos. Iași – Voinești.

Proiectul presupune construirea de linii electrice subterane de medie și joasă tensiune, a trei posturi de transformare și firide, prin interceptarea rețelelor existente în zonă. Lucrările sunt estimate la un buget care se ridică 6,7 milioane lei, iar costurile sunt împărțite, în mod egal, între Primărie și Delgaz Grid, conform unui protocol de colaborare în acest sens.

În cadrul întregului program de extindere a rețelelor electrice în zona Galata vor fi realizați 6,32 kilometri de linii electrice subterane de 20 kV și 14,4 kilometri de liniile electrice subterane de 0,4 kV.

Numărul estimat de beneficiari din zonă este de 1.400. Străzile pe care se va face extinderea rețelei electrice în zona Galata (tarlalele T46, T47, T48 și T49) sunt: strada Ștefan Dumitrescu, strada Valea Adâncă, strada Prof. Neculai Zamfirescu, strada Prof. Emil Honoriu, stradela Gh. Ivănescu, aleea Gh. Ivănescu, strada Corneliu Baba, strada Ștefan Ciubotărașu, aleea Strugurilor, strada Strugurilor, șoseaua Iași – Voinești, strada Iftimie Bârleanu, stradela Iftimie Bârleanu, aleea Iftimie Bârleanu, strada George Mărgărit, strada Onisifor Ghibu, strada Constantin Gane, strada Aglae Pruteanu, strada Lucia Sturza Bulandra, strada Ion Irimescu și strada Maria Filotti.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top