Connect with us

Primăria Miroslava a vândut 2 hectare din parcul industrial: prețul a fost de circa 35 euro/mp

Parcul Industrial I Miroslava

Investiții private

Primăria Miroslava a vândut 2 hectare din parcul industrial: prețul a fost de circa 35 euro/mp

Consiliul Local Miroslava a aprobat, recent, vânzarea, fără licitație, a aproape 2 hectare din Parcul Industrial I, cel de lângă BorgWarner (fostul Delphi), către un rezident cu afaceri în domeniul transporturilor.

Potrivit deciziei CL, pentru cei 19.331 mp, teren aflat în zona de nord a parcului, la doi pași de fabrica BorgWarner, Autotransport Nec Impex va achita o sumă de peste 3,3 milioane lei. Costul de vânzare a fost stabilit în urma unui raport de evaluare comandat de către Primăria Miroslava. În euro, costul ajunge la circa 35 euro/mp.

Terenul are aproape 2 ha, beneficiază de cale de acces și utilități

Autotransport Nec este o firmă ieșeană înființată acum 13 ani. Specializată în transporturi rutiere de mărfuri, indicatorii financiari pentru anul 2021 (deocamdată, bilanțul pe 2022 nu este disponibil) arată o cifră de afaceri de peste 44 milioane lei, un profit de 4,3 milioane și un număr mediu de circa 120 de angajați.

Conform site-ului oficial, NEC Auto organizează transport rutier internațional în toată Europa în spațiul intracomunitar și extracomunitar. „În ultimii 2 ani, am crescut volumul nostru de lucru în Republica Moldova de la 2-3 camioane/săptămână la 20 camioane/săptămână”, se precizează pe site.

Parcul auto al NEC cuprinde peste 70 de camioane (22 tone) și 15 sprinter-uri (3,5 tone). Grupul NEC s-a instalat în parcul industrial în anul 2020, investind în hale de depozitare și logistică.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top