Connect with us

Proiectul de lângă Lacul Veneția a primit undă verde

Amplasamentul se află pe str. Aeroportului

Investiții private

Proiectul de lângă Lacul Veneția a primit undă verde

Comisia de urbanism a aprobat proiectul privind construirea unui bloc cu nouă etaje între ansamblul Green Park și Lacul Veneția. Dezvoltatorul este societatea Mapamond Agency, unde sunt asociați Ciprian Roman și Emilian Tarcan („Casa Albă”). Blocul se află pe str. Aeroportului.

Amplasamentul investiției:

Membrii Comisiei de urbanism au dat un aviz condiționat investiției: fără parcări la parter (din rațiuni estetice) și recalcularea indicatorilor urbanistici (prin renunțarea parcărilor de la parter rezultă alți indicatori). Vestea bună pentru dezvoltator este că proiectul nu trebuie să mai treacă prin Comisia de urbanism.

Investitorii au la dispoziție o suprafață de 3.541 mp pe care o dețin în proprietate încă din anul 2005. În planul urbanistic publicat de Primărie nu se arată câte tronsoane va avea blocul cu un regim de înălțime demisol, parter și nouă etaje.

În ceea ce privește indicatorii urbanistici, Mapamond Agency SRL propune o înălțime maximă de 30 metri, un procent de ocupare a terenului de 30% și un coeficient maxim de utilizare a terenului (raportul dintre suprafața desfășurată și parcelă) egal cu 2,8.

Planșa de reglementări urbanistice:

Pentru a putea obține autorizația de construire, proiectul urbanistic trebuie aprobat mai întâi în plenul Consiliului Local.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Editor al publicației APIX.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat cu instituții de presă centrale și locale.

Articole din categoria Investiții private

To Top