Connect with us

Ritm alert la clădirea rezidențială construită de Iulius: se ridică 45 de locuințe premium, în punctul zero al orașului  

Articol susținut de IULIUS

Investiții private

Ritm alert la clădirea rezidențială construită de Iulius: se ridică 45 de locuințe premium, în punctul zero al orașului  

Piața rezidențială din Iași rămâne definită prin dinamism și la început de 2023, cu proiecte numeroase în construcție și încă și mai multe la nivel de planuri. Oferta este variată, pentru toate categoriile de potențiali cumpărători, cu o dezvoltare accentuată în zonele urbane periferice. Sunt însă și proiecte care se ridică în zona centrală, chiar ultracentrală, foarte vânate de categoria celor care nu vor să petreacă mult timp în trafic și sunt dependenți de viața în oraș.

Pe segmentul premium, încă de la finalul anului trecut s-a anunțat un nou proiect, realizat de Iulius, prima mișcare a grupului pe zona rezidențială. Este vorba de TATAMI SEVEN, un bloc cu șapte etaje, ridicat chiar lângă Palas Campus, la câteva minute de Palatul Culturii, care propune o ofertă limitată de apartamente cu una, două și trei camere, mai exact, 45 de locuințe. Așa cum arată imaginile postate pe pagina proiectului, lucrările au avansat rapid, poate și pentru că vremea a ținut cu constructorii, dar și pentru că Iulius are experiența unor proiecte de mare amploare, cum sunt Palas Iași și Palas Campus.

Contactați de APIX.ro, reprezentanții proiectului TATAMI SEVEN ne-au dat câteva detalii privind stadiul construcției: „Lucrările de construcție pentru TATAMI SEVEN s-au desfășurat cu rapiditate, fiind deja turnată placa peste etajul al doilea. Oficial, termenul de finalizare este începutul anului 2024, însă credem că le vom oferi rezidenților TATAMI bucuria de a sărbători finalul de an în casă nouă”, ne-a spus Cristina Dumitriu, Sales Manager Rezidențial IULIUS.

Cât despre atractivitatea proiectului, aflăm că: „există un interes foarte mare, în primul rând pentru că avem o locație ultracentrală, chiar în centrul orașului, atât de aproape de Palas, Palatul Culturii, școli, instituții și tot ce e de interes. Apoi, este un proiect Iulius, iar asta reprezintă o garanție că este o investiție premium și sigură, știind experiența și notorietatea dezvoltatorului. Ca atare, primele apartamente s-au vândut încă de la finele anului trecut”. Balcoane și terase spre Palatul Culturii, suprafețe spațioase, opțiunile de personalizare, materialele, dotările și finisajele premium, parcări dedicate, panouri fotovoltaice care asigură consumul de pe spațiile comune sunt alte avantaje pe care le oferă proiectul.

Cât costă apartamentele din punctul zero al orașului? „Prețul mediu pentru suprafața totală a apartamentului pornește de la 2.200 euro/mp, luând în calcul inclusiv suprafețele balcoanelor sau ale teraselor. Pentru acestea, prețul reprezintă jumătate din valoarea/mp a suprafeței utile a apartamentului. Prețul pe metru pătrat util al apartamentelor pornește de la 3.000 euro, fiecare apartament având anumite particularități care fac diferența”, ne explică Cristina Dumitriu.Iar suprafețele variază între 49 mp și 148 mp.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top