Connect with us

[P] Se mai face Sala Polivalentă „Regina Maria” sau rămâne o himeră prinsă în lanțul minciunilor peneliste?

Local

[P] Se mai face Sala Polivalentă „Regina Maria” sau rămâne o himeră prinsă în lanțul minciunilor peneliste?

Iașul are nevoie ca de aer de o Sală Polivalentă, motiv pentru care senatorul Maricel Popa a adresat ministrului Cseke Attila o întrebare pe această temă, de la tribuna Parlamentului, cu atât mai mult cu cât ieșenii s-au săturat de nenumăratele promisiuni făcute de edilul panelist Mihai Chirica și de minciunile șefului de județ Costel Alexe!

Revin cu o problemă foarte importantă pentru ieșeni care pare că nu își mai găsește rezolvarea. Iașul are nevoie ca de aer de o nouă sală polivalentă modernă pentru a putea găzdui competiții sportive de cel mai înalt nivel, dar și pentru a avea cadrul necesar ca echipele angrenate în competițiile sportive de nivel național să își poată desfășura jocurile în condiții decente, iar publicul spectator să poată avea acces neîngrădit la aceste manifestări.

Din păcate, vă ofer un exemplu negativ al unei situații consumate chiar recent. Iașul a întâlnit echipa din Brașov, într-un derby al Diviziei Naționale de handbal, iar jocul s-a desfășurat în sala Liceului cu Program Sportiv din Iași, cu o capacitate de numai 150 locuri din cauza condițiilor precare pe care astăzi le poate oferi actuala sală polivalentă.

Dumneavoastră cunoașteți foarte bine cum stau lucrurile. Administrația locală anunțase pe parcursul anului precedent că până la data de 15 decembrie va obține autorizația de construire și apoi o va transmite către Compania Națională de Investiții (CNI), urmând ca în luna ianuarie a acestui an proiectul să intre în analiza Comisiei tehnico-economice de unde va pleca spre Guvernul României pentru a se obține hotărârea de guvern în vederea finanțării.

Suntem deja în a doua jumătate a lunii februarie și nu am mai auzit nimic despre stadiul acestui proiect.

Concluzionând, vă rog să transmiteți care este starea de implementare a proiectului Sălii Polivalente ”Regina Maria” de la Iași și care sunt următorii pași de realizat.”  – președintele PSD Iași, senator Maricel Popa.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Local

To Top