Connect with us

Se vinde și clădirea Poștei din Nicolina: prețul este de aproape 1 mil. euro

Tranzacții

Se vinde și clădirea Poștei din Nicolina: prețul este de aproape 1 mil. euro

Clădirea unde a funcționat Poșta din Nicolina 2 se vinde cu 910.000 euro. La fel ca în cazul clădirii Poștei din Podu Roș, anunțul a apărut inițial pe un site de executări, dar cu precizarea că imobilul se vinde la inițiativa proprietarului.

„Proprietate comercială, cu regim de înălțime parter, mezanin și 2 etaje, situată în zona mediană a Municipiului Iași, în perimetrul delimitat de străzile Frumoasa, Lacului, Libertății și Carpați, în imediata apropiere a parcului Nicolina 2. Zona este complet dezvoltată și dispune de acces la toate utilitățile publice”, se arată în anunț.

Clădirea dispune de un teren de 1.760 mp și are o suprafață utilă totală de 1.776 mp. „Licitație cu ofertă în plic închis. Acest imobil nu se vinde prin executare silită, ci se vinde la inițiativa proprietarului”, se arată în anunțul publicat.

Recent, APIX.ro a scris și despre o altă vânzare a unei clădiri în care funcționează un oficiu poștal, respectiv imobilul din Podu Roș, din parcul șahiștilor. La fel ca în cazul clădirii din Nicolina 2, imobilul se vinde la inițiativa proprietarului. În acest caz, prețul este 860.000 euro pentru o clădire cu o suprafață utilă de 1.700 mp.

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top