Connect with us

Două clădiri reper, din buricul târgului, au fost scoase la vânzare

Tranzacții

Două clădiri reper, din buricul târgului, au fost scoase la vânzare

Două imobile din zona Podu Roș – Tudor Vladimirescu au fost scoase la vânzare pe site-uri de specialitate. Una dintre acestea costă 3 mil. euro, iar cealaltă 860.000 euro.

În primul caz, este vorba despre clădirea unde a funcționat temporar Universitatea „Petre Andrei”, în zona facultăților tehnice pe bld. Prof. Dimitrie Mangeron. În spatele acestui imobil se află în derulare un proiect imobiliar cu blocuri înalte.

„Clădire de birouri situată ultracentral, la 5 minute de Palas, ideală pentru o firmă din domeniul IT sau instituție de învățământ. Regimul de înălțime este parter cu 3 etaje, cu o suprafață utilă de 1.362 mp și 850 mp de teren”, se arată în anunțul de vânzare.

Potrivit sursei citate, clădirea dispune de toate utilitățile necesare desfășurării activității de birou, inclusiv lift, locuri de parcare (16), centrală proprie și acces internet (fibră optică).

Clădirea a fost construită acum 30 de ani și, recent, a trecut prin lucrări de renovare. Prețul de vânzare ajunge la 3 milioane euro.

Cealaltă clădire a fost scoasă la vânzare pe un site de executări silite și este vorba despre „imobilul Poștei” din parcul șahiștilor din Podu Roș. Pe site-ul de profil se precizează că imobilul este vândut la inițiativa proprietarului și nu se vinde prin executare silită.

„Proprietate comercială, situață în zona centrală a Municipiului Iași, în cartierul Podu Roș, lângă Parcul Șahiștilor. Zona este complet dezvoltată și dispune de acces la toate utilitățile publice”, se arată în anunț.

Prețul de vânzare ajunge la 860.000 euro. Clădirea are un teren aferent de circa 1.500 mp, o suprafață construită desfășurată de 1.700 mp și o suprafață utilă de 1.400 mp.

Articole din categoria Tranzacții

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top