Connect with us

Sfaturi pentru amatorii de jocuri online (P)

Advertorial

Sfaturi pentru amatorii de jocuri online (P)

Este o realitate ca într-un cazino online să găseşti acea doză de distracţie şi de adrenalină care să te scoată din rutina zilnică. Dar ca orice distracţie trebuie să ştii că şi aceasta costă, dar te costă exact atât cât îţi poţi permite să pierzi.

Aceasta este realitatea cazinourilor, te distrezi dar pentru asta trebuie să ai bani disponibili pe care nu ai nici o garanţie că o să îi recuperezi. Dacă o să câştigi este perfect, zeii norocului ţi-au zâmbit. Dar dacă pierzi asta este, ai avut ghinion dar ai obţinut ceea ce ţi-ai dorit, distracţie şi adrenalină. Iată ce trebuie să ştii pentru a juca responsabil într-un cazino online.

Învaţă întâi şi joacă mai târziu

Un cazino online atrage prin oferta bogată pe care o pune în fiecare zi în faţa jucătorului. Şi din acest punct de vedere este posibil să alegi la întâmplare un joc şi să începi imediat să pariezi fără să înţelegi mecanismul sau nuanţele acestuia.

Dacă alegi sloturile îţi imaginezi că este simplu, apeşi butonul de start şi laşi rolele să se învârtă până acestea se decid să se oprească. Şi de abia atunci observi dacă ai în faţă o combinaţie câştigătoare pe care să o introduci în casă sau iniţiezi o altă rotire de aparat.

Dar să presupunem că eşti client Conti Cazino şi selectezi un slot doar pentru ţi-a plăcut tema şi simbolurile din joc. Dar ştii care este RTP-ul acestuia, ce volatilitate are sau câte linii de plată îţi oferă? Sau ştii care sunt proprietăţile funcţiilor tari din joc?

Ce face wildul, cum se câştigă specialele sau ce câştiguri se pot dubla prin butonul de gamble? Ei bine, înainte de a apăsa butonul start al slotului selectat intră pe caracteristicile acestuia şi compară-le cu alt joc. Dacă te satisfac este OK, ai ales acum raţional, ai învăţat care sunt calităţile jocului şi de această dată chiar joci în cunoştinţă de cauză.

Pariază rezonabil

Nu este niciun secret că toate jocurile de cazino au o margine de casă care favorizează cazinoul. Indiferent că eşti un jucător începător sau unul experimentat, vei constata că întotdeauna cazinoul câştigă pe termen lung.

Altfel am asista cu toţii la falimentul acestora şi nu am mai avea de unde să obţinem acea adrenalină specifică numai jocurilor de noroc. Dar în egală măsură poţi obţine câştiguri fabuloase la o învârtire de ruletă, o mână bună de blackjack sau câştigând un jackpot uriaş la sloturi.

Am insistat pe cunoaşterea jocului înainte de punerea vreunui pariu şi ne menţinem în continuarea această părere. Învaţă jocul care îţi place, vezi care sunt cele mai bune opţiuni de pariere şi abia după aceea pariază.

Şi în momentul în care decizi să o faci nu te arunca orbeşte în pariuri pe sume mari cedând ispitei de moment. Poate că o să faci un prim pariu norocos dar acest lucru în jocurile de noroc nu se perpetuează la nesfârşit.

Decât un câştig mare şi să rămâi fără fonduri în 2 minute mai bine câştiguri mici şi dese care să te ţină în joc o perioadă lungă de timp. Asta şi înseamnă să pariezi rezonabil, fără excese şi fără aşteptări foarte mari!

Mai încet este mai bine

Dacă eşti pe un hipodrom sau asişti la o cursă de formula 1 atunci viteza este factorul de atracţie care te ţine alert. Nu o să îţi placă niciodată o cursă de cai doar la pas sau o cursă de maşini în care piloţii de abia dacă trec de câţiva kilometri la oră.

Dar în materie de jocuri de noroc viteza nu face decât să ţi aducă prejudicii. Şi o să explicăm imediat şi de ce! În momentul în care alegi să joci în viteză pierzi în primul rând din frumuseţea jocului, totul se desfăşoară pe rapid înainte şi ajungi să nu mai înţelegi nimic.

Şi dacă arunci şi o privire către bugetul tău de joc o să constaţi fără nici un dubiu că ai ajuns la fundul sacului. Poate că într-un cazino fizic acest lucru nu se derulează atât de rapid, dealerii făcând jocurile şi imprimând viteza acestuia de desfăşurare.

Dar în mediul online unde jocurile sunt generate de computer viteza poate ajunge la cote inimaginabile. Ştii sloturile pe care le pui pe automat? Nici nu mai vezi ce simboluri aterizează pe ecran, doar că în caz de câştig suma se debitează în contul tău de jucător.

Nu mai face acest lucru, încetineşte ritmul şi bucură-te de jocul în faţa căruia eşti! Marginea de casă a acestuia rămâne la fel indiferent de rapiditatea cu care joci dar un ritm lent îţi va aduce timp mai mult în faţa acestuia şi implicit obţinerea distracţiei şi adrenalinei de care ai nevoie.

Evită pariurile secundare costisitoare

Aproape toate jocurile de cazino oferă jucătorilor pariuri secundare care costă mult dar care promit obţinerea de câştiguri importante. La sloturi se oferă un jackpot dacă joci pe o anumită miză, la ruletă pariul pe numărul 0 sau la baccarat pariul pe egalitate.

Da, toate sunt tentante pentru că în caz de succes premiul obţinut ar fi unul important ca şi valoare. Dar în jocurile de noroc nu ai garanţia succesului indiferent de mărimea pariurilor pe care le pui la jocurile de masă sau de miza cu care învârţi rolele unui slot.

Pentru tine ca şi jucător este important să rămâi cu jocul selectat o perioadă cât mai mare de timp care să îţi ofere şi şansa de a face câştiguri. Dar dacă alegi cele mai mari mize în nici un caz perioada de timp nu va creşte, se va scurta cu siguranţă.

Evită deci să faci aceste pariuri secundare costisitoare şi care nu îţi aduc în nici un caz garanţia obţinerii unui câştig important. Rămâi în continuare fidel jocului responsabil şi poate că norocul se va decide să îţi facă şi pe o miză mică o surpriză extrem de plăcută.

Concluzie

Dacă îţi plac cazinourile şi oferta acestora trebuie să ţi cont de câteva sfaturi care în fond sunt doar unele de bun simţ. Învaţă înainte de a miza pe un joc caracteristicile acestuia, pariază responsabil şi evită pariurile secundare care te costă mult. Nimeni nu garantează câştiguri la jocurile de noroc dar dacă vei respecta aceste sfaturi experienţa ta va fi una plăcută şi îţi va aduce cu siguranţă distracţia şi adrenalina pe care le cauţi!

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Advertorial

To Top