Connect with us

Silk District scoate la vânzare un nou stoc de apartamente 

Articol susținut de Silk District

Investiții private

Silk District scoate la vânzare un nou stoc de apartamente 

Lucrările de construire la Silk District, proiect mixed-use de regenerare urbană dezvoltat de Prime Kapital în Iași, avansează în ritm alert, atât pentru Fazele 1 și 2 a componentei rezidențiale, cât și pentru prima fază a componentei de birouri, peste 700 de muncitori fiind implicați în procesul de dezvoltare a celui mai mare șantier privat din Iași.  

În total, peste 70% din unitățile din primele două faze și-au găsit deja cumpărători, un nou stoc urmând să fie pus la vânzare în perioada imediat următoare, ca urmare a cererii ridicate. Cele două faze sunt în curs de dezvoltare, și sunt programate să fie finalizate începând cu ultima parte a acestui an. În total, sunt în curs de edificare peste 130.000 de metri pătrați construiți, inclusiv Faza 1 de Office, lucrări care implică o echipă de peste 700 muncitori.

Stadiul lucrărilor – martie 2023

Astfel, peste 150 de unități cu tipologii variate, de la studiouri la duplexuri întinse pe ultimele două etaje ale fiecărei clădiri, din cele două faze vor fi scoase la vânzare, termenul de finalizare a unităților fiind în ultima parte a acestui an (pentru Faza 1). Gama variată de apartamente scoate la vânzare poate răspunde oricăror exigențe, fie că îți dorești o bucătărie închisă sau deschisă, fie că ești o persoană matinală și vrei să admiri răsăritul, sau, dimpotrivă, îți plac mai mult culorile aprinse ale apusului, pe care vrei să îl privești chiar și de la etajul 12.  

Fiecare fază rezidențială cuprinde un număr de peste 300 de apartamente cu diverse tipologii, de la studiouri, până la apartamente cu 4 camere, dispuse în 4 corpuri de clădire cu regim de înălțime de până la 12 etaje. Cel de-al cincilea corp al fiecărei faze este constituit de parcarea multietajată, cu un nivel subteran și 4 niveluri supraterane (P+3) ce cuprinde aproximativ 400 locuri de parcare. 

Silk District este un proiect de regenerare urbană care va revitaliza o fostă platformă industrială, transformând-o într-un cartier modern, verde și sustenabil. Ansamblul a fost conceput după principiul „cartierului de 15 minute”, adică să ai totul aproape de tine și să te poți bucura de mai mult timp liber fără să renunți la stilul tău de viață efervescent. Ansamblul rezidențial va fi dezvoltat la standarde nZEB și le va asigura locuitorilor o calitate superioară a vieții. 

Ansamblul se întinde pe o suprafață de 10,1 ha și se află la doar 15 minute de mers pe jos de Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” și 20 de minute* de mers pe jos de Palatul Culturii. 

Alcătuirea ansamblului mixt – apartamente, birouri, parcări, zone comerciale și de relaxare – a fost gândită cu grijă față de mediu, dar și față de exigențele stilului de viață actual, care impune un ritm alert în care fiecare moment contează. 

În Silk District vei avea posibilitatea să lucrezi în apropierea casei, să petreci timp în aer liber oricând simți nevoia să te relaxezi sau să ieși cu prietenii la o cafenea. 

Vei avea acces direct la zonele de shopping și de servicii dedicate nevoilor tale. Vei elimina stresul de a sta în trafic și vei beneficia de zone pietonale extinse. 

Circulația auto și accesul în parcări se vor face pe circuite separate, astfel încât aerul să fie mai curat, iar circulația pietonilor mai sigură. 

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top