Connect with us

Tomești: Primăria a comandat un studiu de trafic pentru 105.000 lei

Local

Tomești: Primăria a comandat un studiu de trafic pentru 105.000 lei

Primăria Tomești a atribuit, recent, o achiziție directă pentru întocmirea unui studiu de trafic în comună, procedura fiind adjudecată de o firmă ieșeană.

„Studiu de trafic – plan de semnalizare rutieră a localităților, prin indicatoare rutiere și reglementare sensuri de circulație în funcție de situația din teren”, este obiectul achiziției făcute de către Primăria Tomești.

Potrivit informațiilor publicate în sistemul național de achiziții publice (SICAP), achiziția are o valoare de 105.000 lei (fără TVA) și a fost atribuită firmei Horand Company SRL. Compania are ca activitate principală „activități de arhitectură”. În anul 2020, a declarat o cifră de afaceri de peste 570.000 lei și un profit de 250.000 lei, în condițiile în care firma nu are angajați.

O altă achiziție recentă a primăriei comunale face referire la repararea a două străzi (Țiganului și Cierului) pentru o sumă de peste 310.000 lei (fără TVA). În acest caz, până la sfârșitul lunii octombrie, firma Multimarket Bucium SRL trebuie să efectueze lucrările.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Local

To Top