Connect with us

UK: Unii constructori vor să preia furnizorii pentru a supraviețui pandemiei

Extern

UK: Unii constructori vor să preia furnizorii pentru a supraviețui pandemiei

Presa de specialitate din UK vorbește despre o mișcare fără precedent pe piața imobiliară din Marea Britanie: unii constructorii vor să preia furnizori din lanțul de aprovizionare pentru a putea supraviețui după pandamedia Covid-10.

Building.co.uk a interpelat pe această temă mai mulți constructiori care au declarat că au în vedere această opțiune întrucât se tem că, după pandemie, vor exista foarte puțini furnizori de materiale.

Ne așteptăm ca unii furnizori să se prăbușească în următoarele săptămâni. Una dintre opțiuni este de a cumpăra companiile”, a spus un constructor.

Potrivit sursei citate, principala îngrijorare a antreprenorilor în construcții este că șantierele nu vor putea reporni după pandemie întrucât nu vor exista pe piață materiale de construcții.

„Cu toții vom fi pregătiți să repornim șantierele și să mergem înapoi la muncă dar nu vom avea cu ce materiale să lucrăm”, a mai spus un antreprenor.

Preluarea de către constructori a unor furnizori poate atrage atenția autorității de concurență din Marea Britanie, scrie Building.co.uk, pentru că s-ar crea premisele ca un număr limitat de constructori să controleze piața de furnizare.

„Analizăm să facem acest pas într-un mod în care să fie legitim și în concordanță cu regulile”, a precizat un antreprenor.

Citește mai multe pe Building.co.uk.

[P] Apartamente de vânzare și închiriat pe evo-imobiliare.ro

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Extern

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top