Connect with us

Un milionar ieșean a cumpărat 150 de apartamente în complexul Nordis din Mamaia

Investiții private

Un milionar ieșean a cumpărat 150 de apartamente în complexul Nordis din Mamaia

Principalii investitori în apart-hotelurile Nordis Mamaia din Năvodari sunt oamenii de afaceri ieșeni Bogdan Mihai Gheorghiu și Cristian Delcea. La sfârșitul lunii martie, prin intermediul unei firme, cei doi au cumpărat 152 de apartamente în unul dintre cele patru blocuri care au fost ridicate sau urmează a fi edificate de o societate patronată de Răzvan Ciorbă, soțul politicienei PSD Laura Vicol, scrie „Reporter de Iași”.

Potrivit publicației, achiziția s-a făcut prin intermediul firmei Multiactive Finance SRL Iași, deținută de Egros Trade SRL ai cărei asociați sunt Caterina (45%) și tatăl său, Cristian Delcea (5%) și firma Ghesto Invest (50%), la ultima unic asociat fiind Bogdan Mihai Gheorghiu.

Conform extrasului de Carte Funciară consultat de „Reporter de Iași”, contractele de vânzare-cumpărare au fost încheiate la unul dintre notarii cu care lucrează Nordis – Ioana Băsescu, fiica fostului președinte al României din perioada 2005-2014. Documentele conțin ipoteci în favoarea OTP Bank, instituția bancară de la care Multiactive Finance SRL a împrumutat, anterior, 6 milioane de euro pentru a cumpăra aceste imobile.

Citește articolul integral în Reporter de Iași

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top