Connect with us

Un nou ansamblu, cu blocuri de 9 etaje, lângă Lacul Veneția

Premieră: Apartamentele trebuie vândute doar cu loc de parcare

Investiții private

Un nou ansamblu, cu blocuri de 9 etaje, lângă Lacul Veneția

Primăria a emis autorizația de construire pentru un nou ansamblu rezidențial în zona Lacului Veneția. Amplasamentul se află pe str. A. M. Tănăsescu (fosta Aeroportului) 21. Ansamblul va avea peste 100 de apartamente. În premieră, investitorul (Mapamond Agency SRL) are obligația stabilită prin autorizație de a vinde apartamentul împreună cu locul de parcare aferent.

Plenul Consiliului Local (CL) a aprobat construirea blocurilor încă din luna decembrie 2018, dar autorizația a fost eliberată la sfârșitul lunii ianuarie 2021.

Amplasamentul investiției

„Investitorul are obligația de a înstrăina unitatea locativă numai împreună cu locul de parcare aferent și, în mod corelativ, de a proceda la intabularea dreptului de proprietate a locuinței individuale numai împreună cu locul de parcare achiziționat. Fiecare tronson de clădire va fi prevăzut cu minim un loc de parcare, echipate de instalații de încărcare destinate vehiculelor electrice. Fiecare tronson de clădire ce face parte din ansamblul rezidențial va fi prevăzut cu locuri de parcare special amenajate pentru biciclete. Fiecare tronson de clădire trebuie să asigure accesul persoanelor cu dizabilități locomotorii”, sunt noile reguli stabilite de Primărie.

Proiectul firmei Mapamond Agency SRL se numără printre primele inițiative imobiliare care trebuie să respecte noile condiții impuse prin dispoziția primarului în ceea ce privește amenajarea de locuri de parcare.

Planșa urbanistică a proiectului

Terenul pe care va fi amenajat ansamblul, cu blocuri de până la 9 etaje (înălțime de 30 metri), are o suprafață de circa 3.500 mp. În total, investitorul vrea să amenajeze 108 apartamente și 112 locuri de parcare subterane.

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Descoperă LAPIS Residence - un ansamblu rezidențial de top

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Tu știi în ce cartier stai?

Facebook

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top