Connect with us

VIDEO/FOTO Cum arată ansamblul din Dacia cu cele 14 blocuri de 16 etaje

Investiții private

VIDEO/FOTO Cum arată ansamblul din Dacia cu cele 14 blocuri de 16 etaje

Omul de afaceri Cristin Zămosteanu pare că a revenit asupra gândurilor inițiale de a vinde terenul achiziționat în apropierea Pieței Dacia: luna aceasta a fost lansat un site prin care firma M.Chim anunță începerea vânzărilor de apartamente în ansamblul de lângă calea ferată.

„Cel mai mare ansamblu rezidențial unitar din România. 14 imobile cu un regim de înălțime P+16, ideale pentru o comunitate tânără”, este descrierea făcută de dezvoltator pe site-ul respectiv.

Construirea ansamblului are un aviz condiționat de la Comisia de urbanism care datează din iulie 2020. Condiția vizează modul de amplasare a parcărilor: ori la subsol, ori grupate într-o clădire cu destinația de parcare. Deocamdată, proiectul nu a ajuns și în Consiliul Local pentru votul final. APIX.ro a scris în premieră despre proiectul din Dacia în anul 2019, în timp ce, anul trecut, publicația noastră a prezentat proiectul în detaliu.

Anul trecut, Zămosteanu a scos la vânzare terenul în suprafață totală de 37.000 mp, dar, acum, anunțul nu mai este activ pe site-urile de specialitate. Suprafața construibilă stabilită prin Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aflat în faza de avizare ajunge la circa 135.000 mp. Ținând cont de spațiile comune și estimând o medie (generoasă) de 50 mp/apartament rezultă un potențial de amenajare de peste 2.300 de locuințe.

Amplasamentul investiției

Galerie FOTO (randări preluate de pe site-ul dezvoltatorului)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

To Top