Connect with us

Un nou ansamblu rezidențial în Copou: 10 tronsoane de bloc

În apropiere de teren se construiește Cuibul Verde

Investiții private

Un nou ansamblu rezidențial în Copou: 10 tronsoane de bloc

Consilierii locali vor dezbate, la sfârșitul săptămânii, un proiect urbanistic pentru construirea unui nou ansamblu rezidențial în Copou, zona Ursulea, pe un teren care are o suprafață de peste 21.000 mp. APIX.ro a mai scris în trecut despre acest proiect, dar informațiile actualizate arată că intenția investitorului este de a amenaja 10 tronsoane de bloc.

Terenul a fost împărțit în două unități teritoriale de referință:

  • UTR 1 – zonă de locuire și dotări complementare: servicii, comerț, cabinete medicale și grădiniță. Suprafața terenului este de 13.022 mp. Clădirile propuse – șapte tronsoane – vor avea un regim de înălțime cu subsol, demisol, parter și 4 etaje, la o înălțime maximă de 16 metri
  • UTR 2 – zonă de locuire și dotări aferente locuirii. În acest caz, terenul are o suprafață de 8.142 mp, iar clădirile – trei tronsoane – vor avea un regim identic cu cel stabilit în UTR 1 cu diferența că al patrulea etaj este unul retras.
Amplasamentul investiției (în apropiere se construiește ansamblul Cuibul Verde)

Clădirile vor ocupa peste 7.600 mp din teren, iar suprafața construită desfășurată ajunge la 28.000 mp. În ceea ce privește locurile de parcare, 392 vor fi în UTR 1, iar alte 75 în UTR 2.

Planșa urbanistică actualizată a proiectului (vezi AICI planșa inițial publicată de Primărie). Proiectul este propus de o persoană fizică (Ștefan Butureanu)

Apartamente de vânzare Iași: oferte actualizate

Urmărește știrile APIX.ro pe WhatsApp

Articole din categoria Investiții private

Hover Image with Link

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top