Connect with us

Un nou bloc pe Lotrului, cu 44% din teren acoperit de spații verzi

Investiții private

Un nou bloc pe Lotrului, cu 44% din teren acoperit de spații verzi

Firma Ediol Construct SRL are în plan construirea unui bloc cu regim mediu de înălțime (4 etaje) pe strada Lotrului, conform unui proiect de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) publicat de către Primărie pentru consultare publică.

Investitorul are la dispoziție un teren cu o suprafață de aproape 1.000 mp, în vecinătate fiind blocuri cu 4 sau 10 etaje. Suprafața construită desfășurată este propusă la aproape 1.500 mp, în condițiile în care amprenta la sol a clădirii este de circa 300 mp.

Randări incluse în proiect

Potrivit proiectului de PUZ, spațiile verzi vor ocupa 44% din suprafața totală a terenului. Investitorul susține că va fi amenajat și un loc de joacă pe circa 100 mp.

„Conform HCL 425/2007, pentru locuințe colective, este necesar 1 loc/ 75mp ADC, rezultând un număr minim total de 17 locuri de parcare. Se vor amenaja 3 de locuri de parcare la nivelul terenului și 14 locuri de parcare la nivelul subsolulului (smart parking), rezultând un număr total de 17 de locuri de parcare”, se arată în proiectul de PUZ.

Planșa urbanistică

În documentație se mai arată că în subsol se vor amenaja spații de parcare, la parter vor fi spații comerciale iar la etaje se vor amenaja apartamente. La etajele superioare ale construcțiilor este permisă ieșirea în consolă.

Proiectul de PUZ va fi dezbătut public la sediul Primăriei pe 6 mai.

Articole din categoria Investiții private

Trafic

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top