Connect with us

Iorga Business Center: 5.500 mp de spații de birouri

Investiții private

Iorga Business Center: 5.500 mp de spații de birouri

Centrul de afaceri care va fi construit de șefii Conest, prin intermediul firmei Iorga Business Center, va avea două niveluri în subteran, parter și 8 etaje, conform proiectului de Plan Urbanistic Zonal (PUZ) care va fi dezbătut la sediul Primăriei pe 6 mai.

„Se estimează că se va realiza o suprafață desfășurată de 5.468 mp de spații de birouri sau servicii, rezultând un necesar de 110 de locuri de parcare, care se vor asigura în subsolurile construcției propuse”, se arată în proiect.

Randare inclusă în proiectul de PUZ

Suprafața terenului este de 1.367 mp, în condițiile în care 722 mp au făcut obiectul unui schimb de teren cu municipalitatea. Centrul de afaceri va fi construit pe bld. Nicolae Iorga, în apropiere de amplasamentului fostului Bazar.

Amplasamentul terenului

Clădirea va ocupa 60% din teren, pe 30% vor fi făcute alei și carosabil, iar pe 10% spații verzi.

„Având în vedere forma triunghiulară a terenului studiat, amplasamentul este delimitat pe două laturi de drumuri – la sud de bld. Nicolae Iorga și la nord-est de str. Nicolae Iorga – și pe o latură de terenuri construite”, se arată în proiectul de PUZ.

Planșa urbanistică

Proiectul este implementat prin intermediul firmei Iorga Business Center, companie înființată în vara anului trecut. Asociați sunt Viorel Cosma și Ioan Melinte, alături cele două firme pe care aceștia le controlează (Conest și Media Rom Group).

Coordonator al proiectului Apix.ro, lucrează în presă din anul 2005. De-a lungul timpului, a colaborat atât cu mass-media locale, cât și centrale.

Articole din categoria Investiții private

EXCLUSIV apix.ro:

Mobilitate urbană

Facebook

Tu știi în ce cartier stai?

Cele mai citite articole din ultima lună:

To Top